Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Нейронні мережі та ідентифікація людей

Нейронні мережі та ідентифікація людей

Наша компанія представляє систему ідентифікації об'єктів потокового відео на основі нейронних мереж.

Кейс: шкільні автобуси розвозять дітей по області. Проблема у відсутності контролю за водіями і несанкціонованими пасажирами.

Нейронні мережі та ідентифікація людей зображення 1

Компанія Інтеллі представила рішення на основі нейронних мереж. В автобус встановлюється відеореєстратор з модулем LTE / 3G / Wi-Fi, який при наявності високошвидкісного інтернету транслює відеопотік на сервери дата-центру GPSM. Коли автобус рухається поза зоною дії швидкісного інтернету, дані записуються на вбудований в відеореєстратор вінчестер. Як тільки зв'язок відновлюється, система надає доступ до записаних даних.

Перший етап впровадження системи - це онлайн відеоспостереження з трансляцією відео з салону автобуса, місцерозташування і стилю водіння водія (контроль агресивного водіння).

Нейронна мережа аналізує відеопотік і ідентифікує людей в автобусі. Після проходження декількох циклів навчання нейронної мережі (зазвичай 3-4 тижні), система починає визначати дозволених і сторонніх пасажирів.

Нижче наведена схема роботи системи.

Нейронні мережі та ідентифікація людей зображення 2

Якщо водій взяв в автобус чужого пасажира (вирішив підвезти за гроші стороннього), система фіксує появу стороннього в автобусі і формує звіт про дану подію. Фотографії стороннього, місце в якому стороння людина з'явилась в автобусі, дії водія, - відправляються в формі повідомлення і звіту диспетчеру системи, який зобов'язаний ініціювати розслідування і доповісти про подію керівництву.

Самое главное свойство системы - обучаемость. Глубокое обучение приводит к высокой точности определения объектов любой сложнсоти и со временем превосходит способности распознования объектов человеком.

Дата: 05.01.2020 Просмотров: 2368 Комментарии: 0

#нейронні мережі #розміщення об'єктів #ідентифікація пасажирів

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.