Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Датчик наявності пасажира для служб таксі

Датчик наявності пасажира для служб таксі

У власників служб таксі часто з'являється необхідність контролювати наявність пасажира і кількість рейсів здійснених з пасажирами в машині або автобусі.

Встановивши датчик пасажира в сидінні автомобіля і підключивши його до GPS-трекера, з'являється можливість:

  1. Побачити поїздки в автомобілі з пасажирами. Поїздки без пасажирів будуть виділені на карті червоним кольором, а поїздки з пасажиром - зеленим. Крім того, можна виділяти різними кольорами поїздки в залежності від кількості пасажирів в автомобілі.
  2. Статистика поїздок, здійснених з пасажирами в таксі. Система формуватиме статистику рейсів, коли були зайняті сидіння. Можливість порівняти кількість рейсів з пасажирами, які заявляє водій і фактична кількість поїздок з пасажирами.

Як працює датчик присутності пасажира в сидінні?

Датчик наявності пасажира для служб таксі зображення 1

Для визначення наявності пасажира, під обшивку сидіння встановлюється мембанний датчик, при натисканні на який мембрани стикаються один з одним. Принцип датчика аналогічний роботі комп'ютерній клавіатурі, тільки в разі датчика в сидінні, толіщана кнопочок не перевищує 2 мм.

Для виключення помилкових спрацьовувань, і контролю тиску на більшу частину поверхні сидіння, датчик має безліч мембран, при замиканні однієї з яких, GPS-трекер підключений до даного датчика, фіксує спрацьовування.

Датчик наявності пасажира можна встановити в кожне сидінні. При цьому, система зможе визначати яке з сидінь в автомобілі зайнято.

Наша компанія здійснює продаж, установку, настройку та підключення датчиків наявності пасажирів в автомобілі. Звертайтеся в нашу компанію і наші менеджери підберуть оптимальне рішення і розрахують вартість установки.

Дата: 25.11.2019 Просмотров: 6724 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.