Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень

Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень

GPS стеження за пасажирським транспортом - це ефективний спосіб управління і контролю для підприємств, які займаються пасажирськими перевезеннями. Супутниковий моніторинг пасажирського транспорту дозволяє контролювати і оптимізувати робочий процес незалежно від кількості автомобілів в автопарку.

Моніторинг пасажирського транспорту

Ви зможете стежити за транспортом в режимі реального часу. Дані з GPS терміналів передаються кожні кілька секунд на будь-який пристрій (смартфон, ноутбук, ПК) з доступом в Інтернет.Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень зображення 1

У вас буде можливість відстежувати маршрут руху автомобілів (автобуси, мінівени, маршрутки), бачити місцезнаходження транспорту в даний момент. Якщо водій відхилиться від маршруту, ви отримаєте миттєве повідомлення на смартфон.

Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень зображення 2

За допомогою системи моніторингу транспорту у вас є можливість визначати точні координати і тривалість зупинок і стоянок. Простої, запізнення, затримки транспорту на маршруті будуть виключені.

Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень зображення 3

Ви завжди будете в курсі швидкості автомобіля в будь-який момент. Ви отримаєте миттєве повідомлення в додатку, якщо ваш водій перевищить обмеження швидкості.Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень зображення 4

Контроль пасажирського транспорту дозволяє враховувати витрату палива по маршруту. Можливість контролювати витрату палива на основі даних бортового комп'ютера (за допомогою GPS трекера і CAN-зчитувача, підключеного до CAN-шині автомобіля. Також є можливість контролювати паливо за допомогою спеціалізованих датчиків рівня палива.

Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень зображення 5

Крім того, можлива установка інших датчиків. Наприклад, використання датчика наявності пасажира, який дозволяє з високою точністю визначати фактичну кількість пасажирів, що в свою чергу призводить до збільшення рентабельності пасажирських перевезень.

Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень зображення 6

В арсеналі програми є система захисту від угону і навмисних пошкоджень, особливо це актуально для служб таксі.

Моніторинг в пасажирському транспорті дозволяє відстежувати дотримання розкладу руху автомобіля, режиму роботи і відпочинку водія.

Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень зображення 7

Щоб полегшити роботу фахівців, що використовують програму Local GPSM, ви будете отримувати автоматизовані звіти. Вони містять детальну інформацію про кількість транспортних засобів на маршруті, дотриманні маршруту, інтервал руху і обмеження швидкості. Ви чи зможете побачити дані про витрату палива.Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень зображення 8

Програма зберігає інформацію протягом тривалого періоду часу (1 рік), що дозволяє легко отримати всю необхідну інформацію в разі потреби за певний період часу.

Звіт по поїздкам:

Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень зображення 9

Звіт по заправках:

Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень зображення 10

Звіт по стоянках:

Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень зображення 11

Звіт по зупинках:

Супутниковий GPS моніторинг пасажироперевезень зображення 12

Причому застосування GPS трекерів і інших телематичних датчиків можливо на будь-яких транспортних засобах, не заподіявши їм шкоди і не впливає на гарантію авто.

Система управління пасажиропотоком оптимізує робочий процес, покращує якість послуг, що надаються, контролює транспортний парк в режимі реального часу і надає актуальну інформацію про завантаженість транспорту. Система моніторингу - якісне рішення для компаній всіх рівнів, що забезпечує максимальну ефективність автопарку.

Консультация

Крім того, система моніторингу транспортних засобів може бути налаштована під особливості вашої компанії. Наша компанія зможе адаптувати програму моніторингу з урахуванням потреб і побажань ваших фахівців. Якщо Вам потрібна з нами зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.

Наш Instagram: https://www.instagram.com/gpsm.ua/

Наш Facebook: https://www.facebook.com/gpsm.ua/

Наш Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCMhwr1tTPfYlXC8LvLKpR9w/

Дата: 26.08.2020 Просмотров: 1512 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.