Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
GPS трекер для дітей. Як знайти дитину?

GPS трекер для дітей. Як знайти дитину?

Цей матеріал присвячений GPS трекера для дітей. Ознайомившись з інформацією, ви дізнаєтеся, що таке дитячий трекер і яку практичну цінність з точки зору забезпечення безпеки він має.

Кожен відповідальний батько піклується про те, щоб його дитина завжди був у безпеці. Однак навіть у дворі біля будинку дітей можуть чекати різні небезпечні ситуації. Імовірність того, що дитина може заблукати, загубитися або виявитися викраденим зловмисниками викликають величезний страх. Але використання сучасних технологій дозволить мінімізувати такі ризики. Яскравий приклад - це використання GPS маячків.

GPS трекер для дітей

Цей пристрій призначений для відстежування місцеположення людей, транспортних засобів, багажу, тварин та інших об'єктів. Контроль здійснюється через спеціальне мобільний додаток GPSM Client або персональний комп'ютер в Web-додатку Local GPSM.

GPS трекер для дітей. Як знайти дитину? зображення 1

Для дітей і підлітків рекомендується купувати моделі трекерів GPSM U10 та GPSM U10-V. Це компактні пристрої, які мають мінімальну вагу. Такі характеристики трекерів дозволяють використовувати їх зручно і непомітно для сторонніх.

Як працює GPS трекер

GPS пристрої призначені для контролю місця розташування об'єкта в реальному часі. GPS - це глобальна система позиціонування, яка є складовою системи супутників, які прямують по орбіті Землі. Супутники працюють в тісному взаємозв'язку, що дозволяє швидко отримувати інформацію про геолокації будь-якого пристрою з GPS-маячків.

Що стосується GPS трекерів, призначених для дітей, такі пристрої оснащуються кількома важливими опціями, наприклад:

  1. Позначення безпечних геозон: користувач може налаштувати певні області та маршрути на карті, які будуть вважатися безпечними для дитини. Як тільки відбудеться вихід об'єкта за межі геозон, батько негайно отримає тривожне повідомлення на смартфон.
  2. Односторонні виклики: завдяки цій функції, батько може миттєво зателефонувати на пристрій. Виклик буде прийнятий автоматично, і ви зможете прослухати те, що відбувається навколо пристрою.
  3. Кнопка SOS: тривожна кнопка, після натискання цієї кнопки дитиною батько відразу ж отримає відповідне повідомлення.

Плюси GPS трекерів для дітей та підлітків

Основна функція GPS трекера - це відстеження місцезнаходження дитини в онлайн-режимі, незалежно від того, де перебуває користувач. Ключова опція пристрою і є його головною перевагою, оскільки вона допоможе контролювати безпеку дитини. Також GPS гаджет дасть можливість миттєво зв'язуватися з дитиною за допомогою дзвінків. Особливо актуальними ці функції стануть в тому випадку, якщо дитині загрожує небезпека.


Дитячі GPS пристрої можна використовувати для прослуховування обстановки, в якій знаходиться дитина. Особливо актуальною ця опція стане в тому випадку, якщо дитина має, наприклад, часті конфлікти в школі. Також прослушка необхідна, коли батьки найняли на роботу няню.

Застосування GPS маячків на практиці

Дитячі GPS трекер стануть корисними в самих різних повсякденних ситуаціях, наприклад:

  • Дорога в школу або додаткові заняття: купивши GPS пристрій дитині, батьки зможуть відстежувати його маршрут пересування до навчального закладу. Також можна налаштувати відправку повідомлень, які проінформують про те, що дитина дістався кінцевої точки маршруту. На випадок, якщо пристрій вийде за межі звичного маршруту, батько отримати миттєве сповіщень, що дозволить оперативно вжити необхідних заходів.
  • Подорожі: якщо ви відправляєтеся сімейне подорож, дитячий GPS трекер стане незамінним помічником. Так, ви зможете оперативно зв'язатися з дитиною, якщо він відстав, заблукав або загубився в натовпі в місці масового скупчення людей (парк атракціонів, ринок та інше).

Дитина загубилася: що робити?

Для початку дізнайтеся поточну геолокацію дитини на мапі. Для цього потрібно використовувати додаток GPSM client для вашого пристрою (Android і IOS). Після цього зробіть односторонній виклик і поговоріть з дитиною.

Сучасні GPS трекер мають величезні перелік переваг як для дітей, так для їх батьків.

Дата: 14.08.2020 Просмотров: 8074 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.