Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Система GPS стеження для комунальних служб

Система GPS стеження для комунальних служб

Сьогодні всі компанії намагаються контролювати роботу своїх співробітників, оптимізувати витрати і заощаджувати час. Не виключенням є і комунальні служби, робота яких є, беззаперечно, важливою для будь-якого міста.

GPS для комунальних служб - кращий спосіб контролювати роботу комунальних служб і ефективно використовувати комунальний транспорт.

Система GPS стеження для комунальних служб зображення 1

Система GPSM дозволяє максимально використовувати комунальну техніку і скоротити бюджет на її обслуговування.

Моніторинг комунальної техніки працює в режимі реального часу. Це дозволяє диспетчеру або менеджеру в найкоротші терміни знайти необхідну техніку для вирішення того чи іншого завдання.

Офісний працівник може скласти оптимальний маршрут і стежити за його виконанням. При цьому він може бачити інформацію зі спеціально встановлених датчиків транспортного засобу і навіть контролювати обсяг палива в баку.

Система GPS стеження для комунальних служб зображення 2

Контроль пересування комунальної техніки, завдяки датчикам, дозволяє контролювати знаходження автомобіля в певній зоні і моніторити виконані роботи.

GPS контроль сміттєвозів дозволяє, наприклад, відслідковувати маршрут мусоровозок, час на зупинки і кількість вивезеного сміття.

Якщо у водіїв виник форс-мажор, вони можуть скористатися тривожною кнопкою, що надає можливість диспетчеру миттєво відреагувати на ситуацію. Це в свою чергу забезпечує безпеку екіпажу.

Можна більше не хвилюватися про недобросовісних співробітників, які використовують техніку не за призначенням або крадуть паливо. Контроль палива комунального транспорту - система, завдяки якій Ви отримаєте швидке повідомлення в разі зливу пального.

Система GPS стеження для комунальних служб зображення 3

Завдяки програмі GPSM диспетчер скорочує час реагування, може визначити оптимальний розмір автопарку і тим самим скоротити витрати на його утримання.

Більш того, програма автоматично формує звітність, де представлені всі потрібні дані, як про виконані роботи, так і про витрати палива.

Моніторинг комунальної техніки - незамінна система в рішенні багатьох питань комунальних служб.

Консультация

GPS система стеження для комунальних служб - це зручно, це вигідно і це необхідно! Ми адаптуємо програму моніторингу з урахуванням ваших потреб і побажань. Якщо Вам потрібна зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.

Наш Instagram: https://www.instagram.com/gpsm.ua/

Наш Facebook: https://www.facebook.com/gpsm.ua/

Наш Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCMhwr1tTPfYlXC8LvLKpR9w/

Дата: 04.09.2020 Просмотров: 1601 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.