Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Як визначити накрутку мотогодин і одометра?

Як визначити накрутку мотогодин і одометра?

Часто контроль витрати палива здійснюється виключно використовуючи свідчення лічильника мотогодин і штатного одометра

Недобросовісні наймані водії знають про можливості накрутки даних показників і користуються цим з метою крадіжки палива. Спосіб просто злити паливо з бака не працює. Необхідно підтвердити будь-якими даними витрата палива. Найвитонченішим з точки зору водія способом непомітно злити паливо - проводити маніпуляції з лічильником мотогодин і одометром. Наприклад, імітуючи роботу під навантаженням. Як показано в прикладі на відео, водій може вивести двигун на 2,5 тисячі обертів на хвилину, але двигун буде працювати без навантаження, відповідно витрата палива буде в 10 разів менше, ніж під навантаженням.

Найнахабніший спосіб показаний на відео нижче.

У зв'язку з цим, у власників спецтехніки виникає питання, як запобігти шахрайству та проконтролювати роботу техніки.

Існує готове рішення - комплект GPSM, в який входить GPS-трекер з наобром датчиків, які контролюють витрата палива.

В результаті, ви на мобільному додатку будете бачити:

1. Де знаходиться техніка на супутниковій карті в мобільному додатку смартфона (iOS, Android) і комп'ютері.

Як визначити накрутку мотогодин і одометра? зображення 1

2. На ковш встановлюється датчик кута нахилу - інклінометр. В результаті, ви будете бачити опущено/піднято кошв, що робить водій, скільки циклів зробив водій.

3. Високоточний цифровий датчик рівня палива - устаналівается в бак і контролює сливи/заправки палива.

Як визначити накрутку мотогодин і одометра? зображення 2

4. Регулятор потоку палива - встановлюється на паливну магістраль, контролює скільки фактично палива витратив двигун.

5. Онлайн відеоспостереження. На техніку встановлюється 4 камери, які підключається до відеореєстратора з 4G (LTE) модемом, який в режимі реального часу транслюють потік відео в систему GPS-моніторингу. В результаті, ви бачите місце розташування, кілометраж, статистику виконаної роботи (кількість ходок, кількість ковшів, кілометраж очищених доріг, інше) і відео з камер спостереження. Крім онлайн трансляції відео, відеопотік зберігається на сервері.

Скільки коштує установка системи контролю роботи техніки GPSM?

Система модульна, є набором гнучко сконфигурированних датчиків.

Характерно вживане обладнання коштує:

  • 1565 грн - це ціна найпопулярнішого GPS-маячка моделі GPSM U9. Відстежує місце розташування, вважає час роботи двигуна, має функцію дистанційного блокування двигуна.
  • 5500 грн - це ціна комплекту GPS з датчиком рівня палива з установкою. У вартість входить GPS-трекер, цифровий датчик рівня палива і установка "під ключ" з таріровкой 1 бака. Дозволяє бачити місце розташування техніки та бачити витрата палива, а також контролювати час роботи двигуна.
  • 1800 грн - вартість інклінометра (датчик кута нахилу ковша, шнека, інше). від 3000 до 19 000 грн - це ціна лічильника витрати палива з установкою. Ціна залежить від типу паливної системи і потужності двигуна. Перевага - це найточніший спосіб обліку витрати палива на техніці, яка переважно працює на одному місці.
  • від 5 000 грн до 27 000 грн - онлайн відеонабллюденіе на автомобіль. Ціна залежить від кількості камер, дозволу камер і якості запису відео.

Найсучасніші технології вже стали доступні, що дозволяють налагодити ефективну роботу бізнесу, поставивши чіткі рамки працівників. Досвід наших клієнтів показав окупність системи за 1-2 місяців.

Звертайтесь за контактними номерами телефонів в нашу компанію і ми підберемо оптимальне рішення оптимізації вашого бізнесу.

Дата: 24.11.2019 Просмотров: 3081 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.