Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
GPS стеження за річковим і морським транспортом

GPS стеження за річковим і морським транспортом

GPS моніторинг стає все більш популярним інструментом для контролю всіх видів транспорту. Супутниковий контроль річкових і морських судів - не виняток.

Моніторинг водного транспорту буде корисний компаніям займаються міжнародними морськими перевезеннями вантажів, здачею в оренду кораблів, яхт, катерів, човнів, гідроциклів і т.п. У режимі реального часу власник або диспетчер зможе відстежувати місцезнаходження, відстежувати швидкість, число стоянок, зупинок, пробіг, зберігати маршрути і історію пересувань.

GPS стеження за річковим і морським транспортом зображення 1

Компанія GPSM встановлює GPS трекери на всі види морського і річкового транспорту:

  • Катери, яхти, човни, гідроцикли, річкові трамваї;
  • Круїзні лайнери, баржі, суховантажі, танкери, контейнеровози, пороми.

Власники приватних яхт або катерів можуть використовувати систему спостереження, щоб стежити за безпекою на воді і відстежувати місцезнаходження пасажирів, які вирушили в плавання.

GPS стеження за річковим і морським транспортом зображення 2

Все частіше і частіше процвітають викрадення водного транспорту, але завдяки програмі моніторингу GPSM про це можна не турбуватися. GPS обладнання покаже точне місце розташування на онлайн карті, відправити повідомлення в разі буксирування, обриву харчування з акумулятора або глушіння GSM сигналу. Також, є функціонал геозон, можна виділити віртуальну область на карта і коли об'єкт залишає зазначену зону або перетинає, пристроєм надсилається повідомлення:

GPS стеження за річковим і морським транспортом зображення 3

Диспетчерам річкових і морських портів моніторинг водного транспорту дає можливість завжди знати місцезнаходження об'єкта на акваторії або на території порту, відстежувати маршрут об'єкта, враховувати поломки, сливи палива і очікуваний час прибуття судів.

Відстеження вантажу дозволить вам не турбуватися про безпечну доставку вашого багажу в певний час і місце.

GPS стеження за річковим і морським транспортом зображення 4

Моніторинг водного транспорту працює на базі програмного забезпечення Local GPSM, доступний на всіх платформах (Windows, macOS, Linux, Android, IOS).GPS стеження за річковим і морським транспортом зображення 5

Завдяки встановленим GPS маячкам можна відстежити початок руху судна, запуск двигуна і роботу будь-яких агрегатів. При необхідності є можливість вимкнути двигун або подачу палива.

На жаль, в наші дні широко поширені крадіжки палива. Завдяки спеціальним датчикам на кораблях ви можете визначати точний витрата палива, контролювати бункерування і тим самим економити витрати на паливо, стежити за роботою фахівців, які відповідають за бункерування, і скорочувати час, необхідний для її виконання.

Моніторинг вантажу реалізується за допомогою таких можливостей, як контроль блокування вантажного відсіку, рівня і температури рідини в танкері, відеоспостереження за багажем в контейнері.

GPS водного транспорту - це ефективний інструмент управління, який оптимізує робочий процес, скорочує часові та грошові витрати компанії і покращує якість послуг, що надаються.

Дата: 21.08.2020 Просмотров: 1926 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.