Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Контроль вивезення сміття та наповнюваності контейнерів - система GPSM Eco Track

Контроль вивезення сміття та наповнюваності контейнерів - система GPSM Eco Track

Друзі, хочемо поділитися з вами інформацією про одну з чудових технологій, яка розроблена в компанії GPSM. Ключовим елементом технології є датчик GPSM Eco Track.

GPSM Eco Track (Еко трек) - це автономний бездротової датчик рівня з вбудованим GSM модулем. Час автономної роботи до 3 років. Еко трек вимірює заповнюваність сміттєвого контейнера. Інформація про наповнення контейнера транслюється в хмарну систему GPSM. Наше програмне забезпечення аналізує рівень і швидкість наповнення контейнерів в місті, розраховує і оптимізує маршрут об'їзду контейнерів автопарком. Таким чином, в першу чергу об'їжджати заповнені контейнери більш ніж на 85%. Порожні контейнери з заповненням до 30% пропускаються. Таким чином можна поліпшити якість обслуговування. Уникнути переповнених контейнерів (наприклад напередодні новорічних свят) і зберегти гроші, які нераціонально використовуються для об'їзду порожніх або напівпорожніх контейнерів. Головна ідея - робити все вчасно!

Система контролю вивезення сміттєвих контейнерів

До складу системи входить:

  • GPS трекер GPSM Pro, встановлюється в автомобіль;
  • RFID мітка, яка кріпиться до кожного контейнера;
  • Датчик наповнюваності контейнера Еко трек;
  • RFID зчитувач, який встановлюється на автомобіль.

Рішення дозволяє ідентифікувати забрані контейнери за допомогою технології RFID. Оптимізувати частоту вивезення сміття, за допомогою датчиків наповнюваності контейнерів в режимі онлайн, знизити витрати і отримати точну аналітику роботи автомобілів з вивезення сміття. Рішення дозволяє знизить витрати на вивезення сміття до 57% щомісяця. Повернення вкладень за 6-7 місяців.

Контроль вивезення сміття та наповнюваності контейнерів - система GPSM Eco Track зображення 1

Полная версия изображения доступна в PDF по ссылке

Що дає система GPSM Eco Track:

  • Оптимізація маршрутів руху. Система автоматично розраховує і будує оптимальні маршрути руху;
  • Механізм автоматичного контролю дотримання маршруту руху техніки. При відхиленні від заданого плану маршруту, відправляється повідомлення водієві, диспетчеру, інформація про порушення заноситься в систему звітів;
  • Контроль наповнюваності сміттєвих контейнерів. У контейнер встановлюються датчик рівня, який контролює наповнюваність контейнера, відображаючи на карті на скільки відсотків заповнений контейнер. В результаті, система дозволяє оптимально спланувати маршрут руху до наповненим контейнерів, пропускаючи виїзд до порожніх.
  • Контроль над цільовим використанням автотранспорту. Використовуючи розташування та інформацію про RFID-мітки, система визначає свій / чужий контейнер. У разі порушення, відправляються повідомлення в тому числі водієві, порушення зберігається в системі звітів.
  • Контроль агресивного водіння. За допомогою оцінки кретіческіх прискорень, гальмувань, сили натискання на педалі акселератора, гальма. Знижує витрату палива і знос техніки. Стимулює ощадливу експлуатацію. Ця функція доступна з нашої флагманської моделлю трекера GPSM Pro.
  • Контроль витрати палива за допомогою: 1) датчика рівня палива Pro Sensor; 2) витратоміра палива; 3) бортового комп'ютера (за допомогою підключення GPSM Pro до CAN-шини).
  • Захист від крадіжки контейнерів. Датчики наповнюваності контейнерів можуть визначати своє місце розташування, так як крім GSM модуля, вбудований GPS-модуль.
  • Система роюить  ваговий контроль. Модуль вагового контролю розраховує навантаження на вісь автомобіля при наповненні твердими комунальними відходами.
  • Контроль роботи гідравліки, несанкціонованих зупинок, несанкціонований збір чужих контейнерів.

Результат впровадження системи в Ваш бізнес:

  1. Більше прибутку від бізнесу;
  2. Підвищення якості послуг, що надаються. Частота вивезення сміття встановлюється в залежності від швидкості наповнення контейнерів. Зниження частоти виїзду до контейнерів, які наповнюються повільно;
  3. Автоматизація контролю роботи сміттєвозів;
  4. Безпечна експлуатація техніки;
  5. Повна аналітика роботи підприємства, включаючи статистику, де, скільки, коли будь контейнерів було вивезено, скільки кілометрів пройдено, по яких маршрутах, який витрата палива. Точна оцінка витрат компанії. Сервіс GPSM інтегрується c системами обліку 1С, SAP, прчие використовуючи API, який ми надаємо всім клієнтам;
  6. Екологічно орієнтований проект. Він буде цікавий виконавчим комітетам міст, мерів. Допоможе перейти до оплати за фактичний обсяг вивезеного сміття, виключить холості, напівпорожні об'їзди контейнерів. Ви дізнаєтеся реальні обсяги вивезення сміття і зможете проконтролювати чи дійсно сміття потрапляє в офіційні пункти призначення.

Консультація

Фахівці компанії «GPSM» готові допомогти у виборі оптимального рішення для Вашого бізнесу. Щоб замовити установку «під ключ», зателефонуйте 044 362 29 56, 097 696 84 07 або надіслати запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією.


Наш Instagram: https://www.instagram.com/gpsm.ua/

Наш Facebook: https://www.facebook.com/gpsm.ua/

Дата: 16.09.2019 Просмотров: 4572 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.