Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок

У сучасному бізнесі дистрибуції все більш поширеними стають такі поняття, як оптимізація маршрутів, контроль вантажних перевезень і скорочення витрат на паливо та амортизацію транспорту. Давайте разом з'ясуємо, що це за поняття і чому сучасна транспортна компанія не може обійтися без системи GPS моніторингу.

У сучасній ринковій економіці, з постійно зростаючими витратами на експлуатацію транспорту і високою ціною за залучення клієнта, транспортні компанії просто зобов'язані контролювати витрати на паливо, оптимізувати маршрути поїздок, контролювати ремонт та своєчасне технічне обслуговування автомобілів.

GPS моніторинг в дистрибуції вирішує щоденні проблеми з мінімальними зусиллями і витратами

За допомогою сервісу Local GPSM ви чи зможете стежити за своїм транспортом в режимі онлайн. Ви будете контролювати місце розташування автомобілів, відслідковувати швидкість, кількість зупинок, стоянок, пробіг, зберігати маршрути і історію руху. Крім того, наше GPS обладнання відправить повідомлення в разі евакуації автомобіля, аварії, обриву харчування або глушіння сигналу GSM.

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 1

Завдяки Local GPSM ваша компанія буде контролювати відвідування необхідних точок і розподіляти райони доставки між водіями. Ви завжди будете контролювати, що водій їде по маршруту і не використовує робочий час і транспорт для своїх потреб. Також, ви отримаєте інформацію про те, які автомобілі в даний час вільні, а які зайняті.

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 2

Моніторинг в дистрибуції допомагає компаніям завжди отримувати інформацію про кількість витраченого палива, середню витрату палива, часу роботи двигуна. Ви також будете фіксувати заправки (кількість літрів, місце на карті і час), система також проінформує про сливах палива. Завдяки GPS моніторингу ви зможете налагодити терміни доставки і мінімізувати затримки з боку водіїв.

Впровадження GPS моніторингу на комерційний транспорт

Для легкових автомобілів досить встановити GPS трекер без додаткових датчиків. Його функціональність дозволяє отримати поточний стан, маршрут, пробіг, стоянки, зупинки і швидкість, завдяки оцінці стилю водіння система визначить найбільш жвавих і необережних водіїв. Також, можна підключити функцію дистанційного блокування двигуна.

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 3 

На вантажні автомобілі слід встановлювати GPS трекер з датчиком рівня палива, за допомогою цього обладнання можна контролювати обсяг заправленого палива, витрата і виявляти сливи палива. При необхідності можна зчитувати CAN-шину або OBD-шину - отримувати детальну інформацію про автомобіль з бортового комп'ютера (Обсяг палива, витрата, обороти і температура двигуна, інформація про проходження ТО).

Програмне забезпечення

Local GPSM - це сучасний інструмент GPS моніторингу транспорту і персоналу, призначений для відстеження місця розташування об'єктів, а також контролю їх параметрів і стану. Включає в себе WEB-інтерфейс і мобільні додатки Android і IOS. Вартість абонентської плати згідно тарифів на цій сторінці.

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 4

Які функції ви можете отримати після впровадження системи GPSM:

  • захист від викрадення транспорту.
  • контроль розташування транспорту в реальному часі (похибка до 2,5 метрів).
  • моніторинг швидкості.
  • маршрут і траєкторія руху.
  • пробіг.
  • інформація про включення / вимикання запалювання.
  • функція оптимізації маршрутів.
  • додавання геозон.
  • контроль часу роботи двигуна.
  • контроль витрати палива.
  • відстеження зливів палива.
  • контроль заправок.
  • поточний рівень палива в баку.
  • звіти по поїздкам, зупинок, простоїв.
  • дистанційне блокування двигуна.
  • оповіщення про ДТП, викрадення, буксирування, глушіння GPS / GSM сигналу.
  • експорт звітів в різні формати Word, Excel інтеграція з 1С.

Найпопулярніші звіти:

1. Побудова треку - траєкторія об'єкта на карті. Трек будується по точках і з'єднується відрізками в єдину лінію. На трек можуть бути нанесені маркери, які позначають місця, де відбувалися парковки, заправки та інші події.

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 2

2. Звіт по поїздкам. У звіті «Поїздки» дані формуються із зазначенням часу і місця початку поїздки, часу і адреси кінцевого положення. Фіксуються дані про тривалість поїздки, пробігу, середньої швидкості, максимальної швидкості.

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 6

3. Звіт по зупинкам. Звіт по зупинкам відрізняється від стоянок транспортного засобу тим, що в цю таблицю виноситься інформація про простоях, тривалість яких становила менше 5 хвилин. Все простої транспортного засобу з тривалістю більше 5 хвилин вважаються «стоянку» і формуються в таблиці «Стоянки».

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 7

4. Отчёт по стоянкам. Отчет по стоянкам формируется интуитивно понятным принципом:  таблица «Стоянки» заключает в себе данные о начале стоянки, длительности простоя, времени окончания простоя, также фиксируются данные о местоположении стоянки – указывается адрес.

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 8

5. Звіт по заправках. Даний звіт дозволяє дізнатися, де і коли була проведена заправка об'єкта.

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 9

6. Звіт по витраті палива. Звіт по витраті палива формується виходячи з норм витрати палива і розраховується виходячи з даних кілометражу. Також, формується звіт за даними високоточного датчика рівня палива, штатного датчика, витратоміра палива або інших вимірювальних приладів.

Загальний звіт по витраті палива:

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 10

Графік витрати палива:

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 11

Робота двигуна:

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 12

7. Звіт по відвідуванню геозон. Якщо Ви відзначите на карті цікавлять Вас об'єкти або території, то при проїзді через ці виділені області, дані про таку подію, будуть виводитися в таблицю звіту «Відвідування геозон».

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 13

Результат

Моніторинг в дистрибуції допомагає заощадити час транспортним компаніям, скоротить витрати, забезпечить безпеку вантажних перевезень, проконтролює своєчасність доставки і оптимізує робочий процес служб доставки.

Послуги GPS моніторингу для дистрибуції і служб доставок зображення 14

Консультація

Система моніторингу транспортних засобів може бути налаштована під особливості вашої компанії. Ми адаптуємо програму моніторингу з урахуванням ваших потреб і побажань. Якщо Вам потрібна зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.

Наш Instagram: https://www.instagram.com/gpsm.ua/

Наш Facebook: https://www.facebook.com/gpsm.ua/

Наш Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCMhwr1tTPfYlXC8LvLKpR9w/

Дата: 27.08.2020 Просмотров: 1820 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.