Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ

Техніка: Самоскид МАЗ

Завдання: контроль місцезнаходження техніки на маршруті руху, простій автомобіля з працюючим двигуном; зупинки і недотримання швидкісного режиму; відстеження витрати палива в різних режимах їзди, в тому числі і при роботі на холостому ходу; рівень пального на початок робочої зміни і по її завершенні; контроль заправки і зливу дизпалива.

Тарифний план: «PRO-версія», в який входить безлімітна SIM-карта. Пристрій працює з використання хмарних технологій і зберігає історію за календарний рік.

Сервісний центр GPSM: м. Київ, проспект Академіка Корольова, 13б

Запис на установку: +38(097) 696 84 07 (Viber, Telegram)

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 1

Обладнання

Висока ефективність зазначеної системи супутникового моніторингу обумовлена ​​застосуванням сучасних електронних компонентів і спеціального ПО. У комплект поставки обладнання входять наступні елементи:

  • GPS-трекер.  Пристрій забезпечує цілодобовий контроль пересування самоскида МАЗ і маніпуляцій з паливом.
  • Цифровой датчик уровня топлива PRO Sensor.  Високоточний прилад забезпечує вимірювання обсягів пального в баку вантажного автомобіля.

Інформацію про вартість перерахованого комплексу пристроїв з урахуванням витрат на інсталяцію можна отримати по телефону або в офісі сервісного центру. Консультації фахівців з технічних, організаційних і інших питань надаються безкоштовно. 

Порядок встановлення обладнання

Монтаж компонентів системи GPS моніторингу для вантажних автомобілів марки МАЗ здійснюється в умовах сервісного центру. На всі виконувані роботи та обладнання надаються гарантії. Установка, підключення та налаштування комплексу виконується в такій послідовності:

1. Інсталяція GPS-треккера. Пристрій приховано розміщується в кабіні вантажного автомобіля в важкодоступному місці, таким чином щоб його було складно виявити. Виносні антени приймально-передавальних елементів GPS і GSM монтуються на зовнішніх поверхнях.GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 2

2. Установка електронного датчика рівня палива PRO Sensor. Прилад розміщується в геометричному центрі паливного бака для підвищення точності вимірювань. Девайс під'єднується до GPS-трекера, він забезпечує передачу даних про витрату пального в режимі реального часу. Датчик фіксує факт і обсяги зливу дизпалива під час стоянки і в процесі руху.

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 3

3. Монтаж кабелю (з'єднання GPS треккера і датчика рівня палива - ДРП). У разі якщо прокладка шини неможлива по каналах штатної проводки, додатково використовуються металлорукав для захисту кабелю від пошкоджень. Кріплення дротів здійснюється нейлоновими хомутами з кроком в 15-20 см, таким чином щоб виключити їх контакт з рухомими деталями або перегрітими поверхнями. Це дозволяє уникнути механічних і термічних ушкоджень ізоляції.

4. Калібрування ДРП. Процедура проводиться після установки і обрізки датчика по висоті паливного бака. Налаштування приладу проводиться в два етапи: при повному зануренні в паливо з натисканням кнопки «Калібрувати повний» і сухого - кнопка «Калібрувати порожній». Для цього пристрій виймається з дизельного палива.

5. Тарування бака. Проводиться процедура наповнення бака з метою поставити кожному значенню датчика відповідний обсяг палива. Застосовуваний метод калібрування і використовуване обладнання забезпечує вкрай низьку похибку не більше 0,005%. Обсяги пального визначаються для кожного бака індивідуально, що дозволяє врахувати його форму і наявність внутрішніх перегородок.

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 4

6. Пломбування. Це необхідно для забезпечення захисту обладнання від несанкціонованого втручання і дозволяє уникнути спірних моментів в процесі експлуатації, діагностики та обслуговування. Пломбування компонентів здійснюється в усіх місцях, де можливий доступ до приладів. При цьому використовуються перевірені матеріали: при механічному впливі відбувається їх повне руйнування без можливості відновлення або відклеювання.

По завершенні робіт здійснюється перевірка працездатності системи GPS трекера для самоскида в присутність замовника. Здавальні випробування дозволяють клієнту переконатися в правильності монтажу та підключення обладнання, після чого йому передаються доступи для входу в особистий кабінет (логін і пароль).

Програмне забезпечення комплексу GPS моніторингу

Описувана система супутникового контролю являє собою виключно ефективний інструмент, що дозволяє відслідковувати параметри і стан техніки в будь-який момент часу. Local GPSM - це спеціалізований програмний продукт, що забезпечує моніторинг переміщень даного самоскида МАЗ і дій персоналу. Історія і дані зберігаються на віддаленому сервері протягом одного року, інформація може бути використана в будь-який момент часу. Програмне забезпечення включає в себе: Web-інтерфейс для Windows, а також мобільні додатки для iOS і Android.

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 5

Основні функціональні можливості Local GPSM:

  • Відстеження місця розташування самоскида МАЗ в режимі реального часу.
  • Контроль швидкісного режиму.
  • Маршрути і траєкторії руху транспортного засобу.
  • Точні дані про добовий або загальний пробіг автомобіля, а також за певний період.
  • Відомості про включення і виключення двигуна.
  • Цілодобовий контроль мотогодин.
  • Моніторинг витрат дизельного палива, його зливу або недоливу. 
  • Контроль процесу заправки за місцем знаходження і часу.
  • Поточний рівень палива в баку.
  • Звіти по кожній поїздці, зупинок або простою самоскида.
  • Оповіщення про ДТП за участю транспортного засобу, спробах буксирування і глушіння сигналів GPS / GSM.
  • Експорт даних і звітів в форматі Word або Excel, передбачена можливість інтеграції з 1С.

Програмно-апаратний комплекс GPS для вантажних автомобілів забезпечує відображення об'єкта на електронній карті. Дані можна отримати на вкладці «Моніторинг» в будь-який момент і з високою точністю. Веб-інтерфейс і мобільні додатки Local GPSM дозволяють отримувати достовірну інформацію про місце знаходження самоскида МАЗ, його стан і поведінку персоналу. ПЗ забезпечує відправку повідомлення про події на мобільний телефон або планшет клієнта.

Мобільні додатки формують звіти в найбільш зручній для сприйняття формі, і найпопулярніші серед них:

Об'єкт на карті в режимі онлайн

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 6

Трек по поїздкам 

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 7


Звіт по поїздкам

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 8

Побудова маршруту на карті за певний період

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 9

Трек по швидкості руху

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 10


Статистика по поїздкам

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 11

Звіт по зупинкам. Зупинка - простій транспортного засобу тривалістю менше 5 хвилин.

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 12

Звіт по стоянках. Стоянкою вважається простий ТЗ більше 5 хвилин. Даний звіт включає: місце стоянки, початок, закінчення і її тривалість.

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 13


Звіт по заправках

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 14


Звіт по витраті палива

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 15

Графік зміни рівня палива

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 16

Звіт по відвідуванню геозон

GPS моніторинг з контролем палива на самоскид МАЗ зображення 17

Консультація

Важливою особливістю системи супутникового моніторингу з контролем палива на самоскидах марки МАЗ є можливість її налаштування з урахуванням специфіки Вашої компанії. Фахівці нашого сервісного центру адаптують додаток під вимоги замовника і здійснюють навчання персоналу по роботі з ним. Телефонуйте на контактний номер +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або залишайте заявку на сайті і наш співробітник зв'яжеться з вами в зручний час.

Дата: 10.04.2021 Просмотров: 1814 Комментарии: 0

#GPS моніторинг #контроль місцезнаходження #тарифний план #обладнання #GPS-трекер #датчик рівня палива #установка #програмне забезпечення

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.