Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
GPS трекер для людей з хворобою Альцгеймера

GPS трекер для людей з хворобою Альцгеймера

Хвороба Альцгеймера вважається найбільш поширеним розладом функціонування головного мозку, який супроводжується втратою пам'яті, порушенням процесів мислення і поведінки. Діагностується в основному у осіб старше 65 років. Родичі людини з таким діагнозом змушені вжити максимум заходів щодо забезпечення безпечних умов життя для літнього батька, мати, дідуся чи бабусі. На жаль, ситуації, коли близька людина, що страждає від хвороби Альцгеймера, заблукав або загубився через серйозні проблеми з орієнтуванням і пам'яттю, трапляються досить часто. Вихід з такої скрутної ситуації є! Йдеться про компактний і простий у використанні приладі - персональному GPS трекер з SOS кнопкою. Розповімо, ніж саме цей пристрій може бути корисним, якщо ваш родич страждає від хвороби Альцгеймера.

GPS трекер для людей з хворобою Альцгеймера

Кожен GPS трекер має важливий робочий елемент. Це GPS приймач, за допомогою якого пристрій визначає власні координати. Також до складу конструкції маячка входить GSM передавач. Він передає інформацію про геолокації через мобільний інтернет для її подальшої відправки на центральний сервер моніторингу. Сучасні GPS маячки для персонального використання синхронізуються з мобільним телефоном і комп'ютером.

GPS трекер для людей з хворобою Альцгеймера зображення 1

GPS маячок має такий же розмір, як і сірникову коробку. Його можна зручно покласти в кишеню, сумку або прикріпити до одягу. Ви будете контролювати онлайн розташування людини, зберігати історію його пересування, отримувати тривожні повідомлення в разі натискання кнопки SOS. За допомогою вбудованого мікрофона і динаміка в пристрої ви зможете зателефонувати на трекер (автоматично підніме "трубку") і прослухати що відбувається з людиною в радіусі 3 метрів. Також, людина зможе вас набрати за допомогою спеціальної кнопки виклику на корпусі.GPS трекер для людей з хворобою Альцгеймера зображення 2

Персональний GPS трекер GPSM U10

Для безперервного спостереження в реальному часі, встановлюється спеціальне мобільний додаток на Android або IOS, також можна моніторити через WEB сторінку інтернет браузера. (Ми консультуємо і допомагаємо!) Дальність дії маячка не обмежена, оскільки використовується GSM покриття мобільного оператора. SIM карта в GPS маяк встановлюється будь-якого оператора з наявністю мобільного інтернету (Київстар, Vodafone, Lifecell).GPS трекер для людей з хворобою Альцгеймера зображення 3

Web-інтерфейс GPS стеження за літньою людиною (Об'єкт - Бабуся)

GPS трекер для людей з хворобою Альцгеймера зображення 4

Відстеження геолокації об'єкта "Дідусь" в режимі реального часу (Web-інтерфейс)

Основні функції

  1. Трекінг: дозволяє в режимі реального часу відслідковувати геолокацію і шлях людини на онлайн карті;
  2. Геозонування: в додатку користувач може позначити територію, вихід за межі якої вважаються небажаним. Як тільки людина, що носить GPS трекер, покине безпечну зону, на пристрій, з яким синхронізований маячок, прийде миттєве повідомлення.
  3. Кнопка SOS: при настанні потенційно небезпечної ситуації власник трекера може натиснути тривожну кнопку. Сигнал тривоги після натискання негайно відправляється на пристрій, з якого контролюється робота трекера.
  4. Прослушка: корисна опція, що дозволяє в будь-який момент самостійно прослухати обстановку, в якій знаходиться відстежується людина. Так, якщо ви придбали трекер для родича з хворобою Альцгеймера, пристрій дозволить дізнаватися, про що спілкується близька людина поза домом з сторонніми.

GPS трекер для людей з хворобою Альцгеймера зображення 5

Побудова треку (Історія переміщення об'єкта за певний проміжок часу (Web-інтерфейс)

GPS трекер для людей з хворобою Альцгеймера зображення 6

Геозон (Двір Дідуся), в разі якщо об'єкт покине геозон, вам прийде тривожне повідомлення на смартфон

Персональний GPS трекер - це не смартфон з численними кнопками меню і функціями. Тому літня людина зможе без будь-яких проблем користуватися пристроєм. Головне - визначитися з місцем в сумці або одязі, на якому буде зафіксовано маячок. Також важливо стежити за тим, щоб акумулятор завжди мав достатній заряд. Також постарайтеся відразу ж пояснити літній людині про те, як користуватися тривожною кнопкою.

GPS трекер для людей з хворобою Альцгеймера зображення 7

Історія переміщення за певний відрізок часу (Об'єкт - Дідусь)

Щоб персональний GPS маячок довго і якісно працював, віддавайте перевагу моделі від відомого, добре зарекомендував себе виробника GPSM. Щоб подивитися наш асортимент персональних GPS трекерів для літніх людей або дітей переходите в наш магазин або телефонуйте за телефонами для зв'язку з нашими консультантами на сторінці контактів.

Также будет интересно: 

Дата: 15.09.2020 Просмотров: 3893 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.