Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6

Сьогодні не одна сучасна логістична компанія не може обійтися без GPS моніторингу палива. Даний інструмент допоможе скоротити сумарний пробіг, витрати на заправку палива, а також зменшити витрати на амортизацію автомобілів і найважливіше - підвищить ефективність і прибуток підприємства!

Для простих завдань досить встановити GPS трекер без додаткових датчиків. Його функціонал дозволяє отримати поточне місце розташування, маршрут, пробіг, стоянки, зупинки і швидкість руху, завдяки оцінці стилю водіння система виявить найбільш жвавих водіїв.


На вантажних автомобілях необхідно встановити GPS трекер з датчиком рівня палива, за допомогою даного обладнення можна відстежувати обсяг заправленого палива, витрату і виявляти сливи палива. При необхідності можна зчитувати CAN шину або OBD шину - отримувати детальну інформацію про автомобіль з бортового комп'ютера (Обсяг палива, витрата, обороти і температура двигуна, інформація про проходження ТО).

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6

Завдання: Організувати на вантажному автомобілі контроль місця розташування, історію переміщення, пробігу, заправок / зливів і витрати палива.

Обладнання: GPS трекер GPSM Pro і Датчик рівня палива Pro Sensor.

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 1

Установка

Установка обладнання нашими сервіс-інженерами зайняла 2 години часу.

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 2

До переліку робіт відноситься:

  1. Установка GPS трекера GPSM Pro в кабіну c виносними GPS і GSM антенами.
  2. Калібрування датчика рівня палива Pro Sensor і тарировка бака.
  3. Установка датчика рівня палива і опломбування.

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 3

Датчик рівня палива Pro Sensor

Програмне забезпечення моніторингу

Local GPSM - це сучасний інструмент GPS моніторингу транспорту і персоналу, призначений для відстеження місця розташування об'єктів, а також контролю їх параметрів і стану. Сервер моніторингу зберігає історію переміщення об'єктів і стан їх параметрів протягом 365 днів. Включає в себе WEB-інтерфейс і мобільні додатки Android і IOS. Вартість абонентської плати згідно тарифів на цій сторінці.
GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 4

Функції:

  • відстеження місцеположення транспорту в реальному часі (похибка до 2,5 метрів)
  • моніторинг швидкості руху
  • маршрути і траєкторії пересувань
  • пробіг
  • інформація про включення / вимикання запалювання;
  • контроль мотогодин
  • контроль витрати палива
  • відстеження зливів або недоливів палива;
  • контроль заправок з місцем розташування і часом;;
  • поточний рівень палива в баку
  • звіти по поїздкам, зупинок, простоїв;
  • дистанційне блокування двигуна (Глушіння двигуна проводиться шляхом розриву ланцюга живлення запалювання, або ланцюга живлення бензонасоса за допомогою керуючого реле. Щоб зупинити авто, достатньо відправити SMS команду з певного номера телефону, трекер починає вимірювати швидкість руху автомобіля. При зниженні швидкості до 5 км на годину , або менш, GPS трекер розриває ланцюг харчування бензонасоса і машина зупиняється. Завести машину неможливо до отримання другої команди, яка скасовує блокування)
  • оповіщення про ДТП, викрадення, буксирування, глушіння GPS / GSM сигналу
  • експорт в різні формати Word, Excel інтеграція з 1С

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 5

Місцезнаходження вантажного авто DAF CF 440 з відображенням кількості палива в баку в реальному часі (Web-інтерфейс Local GPSM)
GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 6

Мобільний додаток Local GPSM

Найпопулярніші звіти:

1. Побудова треку - траєкторія об'єкта на карті. Трек будується по точках і з'єднується відрізками в єдину лінію. На трек можуть бути нанесені маркери, які позначають місця, де відбувалися парковки, заправки та інші події.

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 7

Побудова треку з 18.09.2020 по 24.09.2020 (Сумарний пробіг 475 км)

2. Звіт по поїздкам. У звіті «Поїздки» дані формуються із зазначенням часу і місця початку поїздки, часу і адреси кінцевого положення. Фіксуються дані про тривалість поїздки, пробігу, середньої швидкості, максимальної швидкості.

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 8

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 9

3. Звіт по зупинкам. Звіт по зупинкам відрізняється від стоянок транспортного засобу тим, що в цю таблицю виноситься інформація про простоях, тривалість яких становила менше 5 хвилин. Все простої транспортного засобу з тривалістю більше 5 хвилин вважаються «стоянку» і формуються в таблиці «Стоянки».

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 10

4. Звіт по стоянках. Звіт по стоянках формується інтуїтивно зрозумілим принципом: таблиця «Стоянки» містить в собі дані про початок стоянки, тривалості простою, часу закінчення простою, також фіксуються дані про місцезнаходження стоянки - вказується адреса.

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 11

5. Звіт по заправках. Даний звіт дозволяє дізнатися, де і коли була проведена заправка об'єкта.

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 12

6. Звіт по витраті палива. Звіт по витраті палива формується виходячи з норм витрати палива і розраховується виходячи з даних кілометражу. Також, формується звіт за даними високоточного датчика рівня палива, штатного датчика, витратоміра палива або інших вимірювальних приладів.

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 13

Графік витрати палива:

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 14

7. Звіт по відвідуванню геозон. Якщо Ви відзначите на карті цікавлять Вас об'єкти або території, то при проїзді через ці виділені області, дані про таку подію, будуть виводитися в таблицю звіту «Відвідування геозон».

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 15

Консультація

Система моніторингу транспортних засобів може бути налаштована під особливості вашої компанії. Наша компанія зможе адаптувати програму моніторингу з урахуванням потреб і побажань ваших фахівців. Якщо Вам потрібна з нами зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.

GPS моніторинг палива на DAF CF 440 Euro 6 зображення 16

Дата: 24.09.2020 Просмотров: 2536 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.