Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Контроль автопарку з GPSM

Контроль автопарку з GPSM

На сьогоднішній день вимоги ринку вантажних перевезень змінилися і стали більш жорсткими. Тому, саме час повідомити про нашому унікальному рішенні, яке необхідно для менеджменту та оптимізації Вашого транспортного підприємства.

Супутникова система стеження ГПСМ

Моніторинг плану пробігу, виявлення простоїв транспорту, класифікація водіїв за рівнем професіоналізму - всі ці параметри можна спостерігати в звітах системи GPSM.

Пробіги

Якщо на Вашому підприємстві існують норми пробігу автомобіля в рейсі, наш технічний відділ зможе розробити детальний звіт, який вказує відсоток виконання заданого плану.

Простої

Зниження витрат на експлуатацію транспорту - найважливіша мета для багатьох транспортних компаній. Для вирішення цього завдання необхідно мати точний звіт про простоях машин в автопарку.

В даному звіті транспортні засоби розбиваються на групи з урахуванням датування. За кожен день збирається інформація про стоянку на базі. Аналізую щоденні звіти, менеджер зможе виявити автомобілі, які мають найбільший час знаходження в межах автопарку (в звіті можна вибирати сортування від коротких до тривалих простоїв).

Читати також: Як контролювати Мотогодини і час роботи двигуна з допомогою системи GPSM?

Геозони

Геозон є географічну область, віртуально встановлену в настройках GPS системи. Якщо об'єкт виходить за межі встановленої зони, трекер відправляє Вам повідомлення. Сигнал може передаватися у вигляді повідомлення, яке зазначає точне місце розташування маячка. Повідомлення може бути передано на смартфон, а також адресу електронної пошти.

Користувач може задавати довільну форму географічної зони. Кругла область представляє собою віртуальну окружність, обмежену супутниковими координатами. Центр і радіус кола (R) вибирає і встановлює користувач системи.

Квадратна географічна зона має відповідні параметри, її центр знаходиться на перетині діагоналей квадрата зі стороною рівною 2R. Прямокутна, або інша довільна форма. У цьому випадку центр зони, як і її межі, налаштовуються користувачем по карті.

Круглі і квадратні географічні зони можна встановити за допомогою SMS команди, відправленої на трекер. Інші форми настроюються за допомогою програмного забезпечення, встановленого на комп'ютер користувача. Так само вносити настройки можна через веб-сервіс. З його допомогою користувач, який отримав доступ в особистий кабінет, може стежити за об'єктом, з раніше встановленим GPS трекером.

Рейтинг водіїв

Оцінка рівня професіоналізму водіїв дає можливість знизити витрати на паливо, а також зменшити витрати на технічне обслуговування автомобілів. Для цього буде потрібно спостерігати за стилем водіння персоналу. Наша компанія може запропонувати унікальне рішення, що допомагає оцінити якість водіння. Після його підключення Ви зможете побачити рейтинг водіїв, а також кількість зафіксованих порушень.

Переваги звітів GPSM

  • широкий вибір шаблонів;
  • розподіл отриманої інформації, виходячи з Ваших потреб;
  • фіксація простоїв транспорту на базі, а також створення рейтингу водіїв за якістю водіння;
  • розрахунок пробігу і тривалості поїздок;
  • підрахунок загальної витрати палива за вказаний період;
  • моніторинг загальної кількості і обсягів заправок;
  • отримання звітів з вказаною періодичністю;
  • інтеграція звітної інформації в систему обліку (1С);
  • автоматичне заповнення транспортної документації.
  • Групова обробка інформації дозволить оцінити ефективність підприємства. Провівши аналіз, Ви зможете вирішити, які заходи запустять процес оптимізації Вашого бізнесу.

Читати також: Інтеграція GPS моніторингу в 1С

Консультація

Фахівці компанії «GPSM» готові допомогти у виборі оптимального рішення для Вашого бізнесу. Зателефонуйте 044 362 29 56, 097 696 84 07 або надіслати запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією.

Контроль автопарку з GPSM зображення 1

м. Київ, проспект Академіка Корольова, 13б

Наш штат співробітників представлений справжніми професіоналами з великим досвідом роботи. Нам вдалося успішно впровадити комплексну систему моніторингу на таких транспортних засобах як вантажні автомобілі, громадських транспорт, сільськогосподарська, будівельна, дорожня техніка та інші.

Контроль автопарку з GPSM зображення 2

Впровадити сучасний підхід для підвищення ефективності і прибутку вашого підприємства! Комплекс GPS моніторингу транспорту - це надійний метод оптимізації роботи автопарку і скорочення витрат на його утримання на 25-40%. Інвестиції на впровадження системи контролю транспорту, окупаються протягом декількох місяців. Скорочуйте витрати на закупівлю палива і запчастин вже сьогодні!

Наш Instagram: https://www.instagram.com/gpsm.ua/

Наш Facebook: https://www.facebook.com/gpsm.ua/

Дата: 01.10.2019 Просмотров: 3181 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.