Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Встановили табло-радари контролю швидкості в Житомирі

Встановили табло-радари контролю швидкості в Житомирі

15 грудня 2020 року наша компанія успішно реалізувала проект по установці радарів контролю швидкості у місті Житомир. Інформаційні табло-радари вимірювання швидкості автомобілів були встановлені біля ліцею №24 на вулиці Шевченка. Наші радари будуть чудово функцію і сповіщатимуть водіїв про перевищення швидкості.

Табло контролю швидкості

Табло контролю швидкості GPSM SSR-2 інформує водіїв про їх швидкості і показує не час пригальмувати. Крім цього, табло-радар має функцію збору даних, це допоможе вивчати і відслідковувати швидкість водіїв біля школи.

Встановили табло-радари контролю швидкості в Житомирі зображення 1

  • Допустима швидкість до 40 км/год включно позначається зеленим кольором і відображенням лайка;
  • Незначне перевищення швидкості до 50 км/год включно позначається жовтим кольором;
  • Перевищена вище 50 км/ч швидкість позначається червоним кольором і відображенням діслайка.

Встановили табло-радари контролю швидкості в Житомирі зображення 2

У комплект поставки входить:

  • Табло з 2 кольоровими дисплеями. Перший для відображення швидкості, другий для відображення лайка або діслайка (також можна встановити різні смайлики, які будуть з'являтися в залежності від швидкості руху).
  • Комплект кріплень для стовпа, електроопори.
  • Радар з кріпленням.
  • Система безперебійного живлення (забезпечує автономну роботу до 18 годин) - купується окремо.

Встановили табло-радари контролю швидкості в Житомирі зображення 3

«Якщо автомобіль перевищує швидкість в межах цієї ділянки, там з'являється відповідний інформаційний сигнал, який показує, що вам добре було б знизити швидкість. Якщо автомобіль рухається зі швидкістю більше 40 км/год, там з'являється негативний смайлик червоного кольору, який показує, що потрібно збавити швидкість. Якщо автомобіль із допустимою швидкістю – до 40 км/год, – там з’являється зелений смайлик, який каже, що ви молодець і дотримуєтесь правил дорожнього руху. Тобто це захід, завдання якого – попередження водіїв, що тут знаходяться пішохідні зони і тут діти рухаються до школи, і вам потрібно дотримуватись швидкості руху автотранспортних засобів», – розповів директор комунальної установи «Агенція розвитку міста» Борис Пахолюк.

У соціальних мережах вже з'явилося багато коментарів, і дуже приємно, що поки ми бачимо позитивні коментарі, жителі оцінюють добре наявність цих інформаційних табло у 24-го ліцею. Багато коментарів стосуються того, що подібні пристрої бачили в Європі.

«Ми можемо сказати, що Житомир, мабуть, перше місто в Україні, яке влаштувало радар до європейських стандартів. Наші радари знаходяться за 60-100 метрів до пішохідної зони, і це дозволяє водію, у випадку навіть якщо він перевищує швидкість, зупинитися, скинути швидкість і повернутися в допустиму зону швидкості руху», – говорить директор комунальної установи «Агенція розвитку міста» Борис Пахолюк.

Жителі Житомира вірять, що такі табло-радари зможуть привернути увагу водіїв до контролю своєї швидкості.

Фахівці компанії GPSM готові допомогти у виборі оптимального рішення для Вашого міста. Щоб отримати безкоштовну консультацію, зателефонуйте за номером +38 (044) 362 -29-56, +38 (097) 696-84-07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua.

Дата: 17.12.2020 Просмотров: 2320 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.