Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі

GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі

Контролюємо орендні автомобілі в таксі з GPSM

Один український підприємець здає свої машини в оренду під таксі в Києві, звернувся в нашу компанію за допомогою для вирішення декількох своїх проблем по управлінню автопарком з шести нових машин Renault Logan.

Суть в тому, що агрегатори сервісів таксі, такі як Uber, Bolt, Uklon, як правило, не надають якісних послуг з управління автопарком. Все обмежується додатками для взаємодії водія і пасажира для проведення фінансових транзакцій. У того час, як переваги професійно GPS моніторингу транспорту, такі як контроль онлайн розташування авто, відстеження швидкості, стоянок, зупинок, пробігу, контролю агресивного водіння, маршрутів і історію пересувань - залишаються за бортом.

З огляду на те, що наш клієнт неодноразово стикався з проблемними найманими водіями, які використовували машини не за призначенням (ліві поїздки), агресивно водили, перевищували швидкість, отримували штрафи, потрапляли в ДТП і під евакуацію автомобілів через неправильне паркування, він був зацікавлений в GPS спостереження своїх автомобілів, які здаються в таксі. Також були регулярні спроби викрадення автомобілів.


Читайте також: Датчик наявності пасажира для служб таксі

GPS моніторинг для таксі

Для вирішення всіх цих проблем наша компанія запропонувала встановити точні і надійні GPS трекер GPSM U9 з функцією дистанційного блокування двигуна на кожен автомобіль.

GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі зображення 1

Дистанційне блокування двигуна: Глушіння двигуна проводиться шляхом розриву ланцюга харчування запалювання, або ланцюга харчування бензонасоса за допомогою керуючого реле. Щоб зупинити авто, досить відправити команду з мобільно додатки, GPS трекер почне вимірювати швидкість руху автомобіля і при зниженні швидкості до 5 км на годину, або менш, трекер розриває ланцюг харчування бензонасоса і машина зупиняється. Завести машину неможливо до отримання другої команди, яка скасовує блокування.

GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі зображення 2

Процес прихованої установки GPS трекера в салоні автомобіля Renault Logan

Установка на один автомобіль займають до 60 хвилин. Після монтажних робіт, клієнту надається логін і пароль для входу в особистий кабінет системи моніторингу Local GPSM.

Сервіс GPS моніторингу

Local GPSM - це сучасний інструмент GPS моніторингу транспорту і персоналу, призначений для відстеження місця розташування об'єктів, а також контролю їх параметрів і стану. Сервер моніторингу зберігає історію переміщення об'єктів і стан їх параметрів протягом 365 днів. Включає в себе WEB-інтерфейс і мобільні додатки Android і IOS. Вартість абонентської плати згідно тарифів на цій сторінці.GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі зображення 3

Основні функції для орендованих автомобілів і таксі:

  1. Місцезнаходження авто в реальному часі;
  2. Точний пробіг;
  3. Звіти по маршрутам руху, поїздкам, стоянок, зупинок;
  4. Відстеження швидкості;
  5. Контроль запалювання і часу роботи двигуна;
  6. Управление геозонами;
  7. Дистанційне блокування двигуна;
  8. Модуль агресивного водіння;
  9. Повідомлення про евакуацію, ДТП, буксирування;
  10. Експорт звітів у формати: Word, Excel, інтеграція з 1С.

GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі зображення 4

Місцезнаходження всіх автомобілів на онлайн карті (Web-інтерфейс)

GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі зображення 5

Мобільний додаток

Опція блокування і розблокування двигуна активується в мобільному додаток Local GPSM. Для блокування потрібно натиснути кнопку "Заблокувати", для розблокування потрібно натиснути "Розблокувати".

GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі зображення 6

Контроль запалювання. У мобільному додатку ви будете бачити працює двигун чи ні. За цей параметр відповідає іконка "Ключа". Якщо ключ стає зеленим - двигун включений. Сірим кольором - якщо вимкнений.

GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі зображення 7

Найпопулярніші звіти:

1. Побудова треку - траєкторія об'єкта на карті. Трек будується по точках і з'єднується відрізками в єдину лінію. На трек можуть бути нанесені маркери, які позначають місця, де відбувалися парковки, заправки та інші події.

Трек по поїздкам:

GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі зображення 8

Трек за швидкістю:

GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі зображення 9

2. Звіт по поїздкам. У звіті «Поїздки» дані формуються із зазначенням часу і місця початку поїздки, часу і адреси кінцевого положення. Фіксуються дані про тривалість поїздки, пробігу, середньої швидкості, максимальної швидкості.

GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі зображення 10

GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі зображення 11

3. Звіт по зупинкам. Звіт по зупинкам відрізняється від стоянок транспортного засобу тим, що в цю таблицю виноситься інформація про простоях, тривалість яких становила менше 5 хвилин. Все простої транспортного засобу з тривалістю більше 5 хвилин вважаються «стоянку» і формуються в таблиці «Стоянки».

GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі зображення 12

4. Звіт по стоянках. Звіт по стоянках формується інтуїтивно зрозумілим принципом: таблиця «Стоянки» містить в собі дані про початок стоянки, тривалості простою, часу закінчення простою, також фіксуються дані про місцезнаходження стоянки - вказується адреса.

GPS моніторинг і GPS трекер для орендованих авто в таксі зображення 13

5. Звіт по відвідуванню геозон. Якщо Ви відзначите на карті цікавлять Вас об'єкти або території, то при проїзді через ці виділені області, дані про таку подію, будуть виводитися в таблицю звіту «Відвідування геозон».


Консультація

Система моніторингу транспортних засобів може бути налаштована під особливості вашої компанії. Наша компанія зможе адаптувати програму моніторингу з урахуванням потреб і побажань ваших фахівців. Якщо Вам потрібна з нами зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.

Наше портфоліо установок: https://gpsm.ua/blog/portfolio-ustanovok/

Дата: 02.10.2020 Просмотров: 3359 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.