Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4

Компанія GPSM пропонує будівельним компаніям ефективну систему контролю виконаних робіт, робочих режимів і витрати палива для автомобільних кранів, гусеничних кранів, баштових і стаціонарних кранів (козлові, мостові, щоглові, кабельні).

Система GPS стеження і контролю палива складається з:

  • GPS трекера (від 1565 грн, відстежує місце розташування, вважає мотогодини, має функцію дистанційного блокування двигуна)
  • Цифрового датчика рівня палива Pro Sensor (від 2999 грн, високоточний датчик вимірює об'єм і рівень палива в баках транспортних засобів).
  • Датчика витрати палива (Однокамерний від 6430 грн, Двокамерний від 8899 грн. Ціна залежить від типу паливної системи і потужності двигуна. Перевага - це найточніший спосіб обліку витрати палива на техніці, яка переважно працює на одному місці.)
  • Онлайн відеомоніторингу (Ціна залежить від кількості камер, від 11 000 грн до 27 000 грн)

GPS моніторинг для автокранів

На прикладі нашого клієнта розглянемо як відбувається впровадження контролю палива на автомобільні крани FAUN RTF 60-4.

Завдання: Організувати контроль виконаних робіт, мотогодин, витрати палива (заправки і сливи), історію руху і маршрутів.

Обладнання: GPS трекер GPSM Pro + Датчик рівня палива Pro Sensor.

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 1

Читайте также: GPS мониторинг для строительной и спецтехники

Процес впровадження контролю витрат палива на автокранів FAUN RTF 60-4

Крок 1 Установка GPS трекера. У кабіну вантажного автомобіля проводиться потайливу установку GPS трекера c виносними GPS і GSM антенами, таким чином, щоб пристрій було складно знайти.

Крок 2 - Установка датчика рівня палива. У геометричному центрі паливного бака встановлюється високоточний датчик рівня палива Pro Sensor. ДРП підключається до GPS трекера, який передає дані про паливо в режимі реального часу. Фіксується сливи палива як під час зупинки, так і під час руху.

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 2

Крок 3. Тарування бака. Це порційний протоку бака паливом від порожнього до повного. Головне завдання тарировки - задати кожному значенню датчика відповідний обсяг палива. Для тарировки ми використовуємо сучасне обладнання з похибкою до 0,005%. Обсяг порції палива вибирається індивідуально для кожного бака в залежності від його форми і характеру перегородок.

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 3

Крок 4. Калібрування ДУТ. Процедура калібрування датчика рівня палива після обрізки під висоту бака, коли датчик необхідно "навчити": повністю занурити в паливо і натиснути кнопку "Калібрувати повний", після чого витягти з палива та натиснути кнопку "Калібрувати порожній".

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 4

Після монтажних робіт, клієнту надається логін і пароль для входу в особистий кабінет системи моніторингу GPSM.

Програмне забезпечення GPS моніторингу

Local GPSM - це сучасний інструмент GPS моніторингу транспорту і персоналу, призначений для відстеження місця розташування об'єктів, а також контролю їх параметрів і стану. Сервер моніторингу зберігає історію переміщення об'єктів і стан їх параметрів протягом 365 днів. Включає в себе WEB-інтерфейс і мобільні додатки Android і IOS. Вартість абонентської плати згідно тарифів на цій сторінці.

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 5

Основні функції:

  • відстеження місцеположення транспорту в реальному часі
  • моніторинг швидкості руху
  • маршрути і траєкторії пересувань
  • пробіг
  • інформація про включення / вимикання запалювання;
  • контроль мотогодин
  • контроль витрати палива
  • відстеження зливів або недоливів палива;
  • контроль заправок з місцем розташування і часом
  • поточний рівень палива в баку
  • звіти по поїздкам, зупинок, простоїв;
  • дистанційне блокування двигуна (Глушіння двигуна проводиться шляхом розриву ланцюга живлення запалювання, або ланцюга живлення бензонасоса за допомогою керуючого реле. Щоб зупинити авто, достатньо відправити SMS команду з певного номера телефону, трекер починає вимірювати швидкість руху автомобіля. При зниженні швидкості до 5 км на годину , або менш, GPS трекер розриває ланцюг харчування бензонасоса і машина зупиняється. Завести машину неможливо до отримання другої команди, яка скасовує блокування)
  • оповіщення про ДТП, викрадення, буксирування, глушіння GPS / GSM сигналу
  • експорт звітів в різні формати Word, Excel інтеграція з 1С

Об'єкт на карті в реальному часі

На вкладці «Моніторинг» представлені основні функції GPS моніторингу. Тут можна спостерігати за переміщенням об'єкта на карті, адреса знаходження ТЗ в реальному часі, а також кількість палива в баку.

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 6

(* ДУТ - Датчик рівня палива)

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 7

Web-інтерфейс Local GPSM

Мобільний додаток GPSM для iOS та Android

Мобільний додаток Local GPSM надає можливість стеження за транспортом в реальному часі, показує інформацію з датчиків палива (кількість палива в баку, витрата, заправки, сливи), відображає дані про пробіг, поїздках, маршрутах, стоянках. Відправляє повідомлення про події на смартфон. Створення звітів в PDF.

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 8

Мобільний додаток Local GPSM

Найпопулярніші звіти:

1. Побудова треку - траєкторія об'єкта на карті. Трек будується по точках і з'єднується відрізками в єдину лінію. На трек можуть бути нанесені маркери, які позначають місця, де відбувалися парковки, заправки та інші події.

Трек по поїздкам:

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 9

Однотонной трек:

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 10

2. Звіт по поїздкам. У звіті «Поїздки» дані формуються із зазначенням часу і місця початку поїздки, часу і адреси кінцевого положення. Фіксуються дані про тривалість поїздки, пробігу, середньої швидкості, максимальної швидкості.

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 11

3. Звіт по зупинкам. Звіт по зупинкам відрізняється від стоянок транспортного засобу тим, що в цю таблицю виноситься інформація про простоях, тривалість яких становила менше 5 хвилин. Все простої транспортного засобу з тривалістю більше 5 хвилин вважаються «стоянку» і формуються в таблиці «Стоянки».

4. Звіт по стоянках. Звіт по стоянках формується інтуїтивно зрозумілим принципом: таблиця «Стоянки» містить в собі дані про початок стоянки, тривалості простою, часу закінчення простою, також фіксуються дані про місцезнаходження стоянки - вказується адреса.

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 12

5. Звіт по заправках. Даний звіт дозволяє дізнатися, де і коли була проведена заправка об'єкта.

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 13

6. Звіт по витраті палива. Звіт по витраті палива формується виходячи з норм витрати палива і розраховується виходячи з даних кілометражу. Також, формується звіт за даними високоточного датчика рівня палива, штатного датчика, витратоміра палива або інших вимірювальних приладів.

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 14

Графік витрати палива:

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 15


7. Звіт по відвідуванню геозон. Якщо Ви відзначите на карті цікавлять Вас об'єкти або території, то при проїзді через ці виділені області, дані про таку подію, будуть виводитися в таблицю звіту «Відвідування геозон».

GPS моніторинг і витрата палива для автокранів FAUN RTF 60-4 зображення 16

Консультація

Система моніторингу транспортних засобів може бути налаштована під особливості вашої компанії. Наша компанія зможе адаптувати програму моніторингу з урахуванням потреб і побажань ваших фахівців. Якщо Вам потрібна з нами зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.

Дата: 15.10.2020 Просмотров: 1695 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.