Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів

Мопед, скутер або моторолер доступніші за вартістю в порівнянні з автомобілями, але крадіжка мототехніки, незважаючи на це, стає значною втратою для власника. Крадіжка скутера займає небагато часу і зусиль, так як це малогабаритний транспорт. Установка знайомій багатьом системи охоронної сигналізації є сумнівним методом запобігання крадіжки. GPS трекер для мопедів - найкраща заміна для звичайної сигналізації, так як це компактний пристрій гарантує майже стовідсоткову ймовірність повернення мопеда в разі викрадення.

GPS маяк для скутерів невидимий для очей оточуючих, тому зловмисники не здогадаються, що автомобіль має надійним захистом від угону. Крім того, GPS трекер користується популярністю у кур'єрських служб, співробітники яких доставляють замовлення на скутерах або мопедах.

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 1

Установка GPS трекера на мопед

На мопеді був встановлений GPS трекер GPSM U9. Пристрій працює від 9 до 36V. Після установки GPS маяка власник буде контролювати місце розташування мопеда в реальному часі, відстежувати швидкість, число стоянок, зупинок, пробіг, зберігати маршрути і історію пересувань. Також, GPSM U9 відправити повідомлення в разі ДТП, обриву харчування або глушіння GSM сигналу.

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 2

Принцип роботи

Модель GPSM U9 оснащена модулями GPS, ГЛОНАСС і GSM. Пристрій визначає власне місцеположення, і відправляє отриману інформацію на сервер моніторингу GPSM. Дані обробляються, і передаються в мобільний додаток і сайт супутникового моніторингу.

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 3

Після монтажних робіт, клієнту надається логін і пароль для входу в особистий кабінет системи моніторингу GPSM.

Сервіс GPS моніторингу

Local GPSM - це сучасний інструмент GPS моніторингу транспорту і персоналу, призначений для відстеження місця розташування об'єктів, а також контролю їх параметрів і стану. Сервер моніторингу зберігає історію переміщення об'єктів і стан їх параметрів протягом 365 днів. Включає в себе WEB-інтерфейс і мобільні додатки Android і IOS. Вартість абонентської плати згідно тарифів на цій сторінці.

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 4

Основні функції:

  • Онлайн розташування авто;
  • Точний пробіг;
  • Звіти по маршрутам руху, поїздкам, стоянок, зупинок;
  • Відстеження швидкості;
  • Контроль запалювання і часу роботи двигуна;
  • Геозони;
  • Дистанційне блокування двигуна;
  • Контроль агресивного водіння;
  • Повідомлення про евакуацію, ДТП, буксирування;
  • Звіти доступні в форматах: Word, Excel, інтеграція з 1С.

Об'єкт на карті в реальному часі

На вкладці «Моніторинг» представлені основні функції GPS моніторингу. Тут можна спостерігати за переміщенням об'єкта на карті, адреса знаходження ТЗ в реальному часі, а також кількість палива в баку.

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 5

Мобільний додаток GPSM для iOS та Android

Мобільний додаток Local GPSM надає можливість стеження за транспортом в реальному часі, показує інформацію з датчиків палива (кількість палива в баку, витрата, заправки, сливи), відображає дані про пробіг, поїздках, маршрутах, стоянках. Відправляє повідомлення про події на смартфон. Створення звітів в PDF.

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 6

Найпопулярніші звіти:

1. Побудова треку - траєкторія об'єкта на карті. Трек будується по точках і з'єднується відрізками в єдину лінію. На трек можуть бути нанесені маркери, які позначають місця, де відбувалися парковки, заправки та інші події.

Трек по поїздкам:

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 7

Однотонний трек:

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 8

2. Звіт по поїздкам. У звіті «Поїздки» дані формуються із зазначенням часу і місця початку поїздки, часу і адреси кінцевого положення. Фіксуються дані про тривалість поїздки, пробігу, середньої швидкості, максимальної швидкості.

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 9

3.  Звіт по зупинкам. Звіт по зупинкам відрізняється від стоянок транспортного засобу тим, що в цю таблицю виноситься інформація про простоях, тривалість яких становила менше 5 хвилин. Все простої транспортного засобу з тривалістю більше 5 хвилин вважаються «стоянку» і формуються в таблиці «Стоянки».

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 10

4. Звіт по стоянках. Звіт по стоянках формується інтуїтивно зрозумілим принципом: таблиця «Стоянки» містить в собі дані про початок стоянки, тривалості простою, часу закінчення простою, також фіксуються дані про місцезнаходження стоянки - вказується адреса.

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 11

5. Звіт по відвідуванню геозон. Якщо Ви відзначите на карті цікавлять Вас об'єкти або території, то при проїзді через ці виділені області, дані про таку подію, будуть виводитися в таблицю звіту «Відвідування геозон».

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 12

6. Оповіщення

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 13

Консультація

Система моніторингу транспортних засобів може бути налаштована під особливості вашої компанії. Наша компанія зможе адаптувати програму моніторингу з урахуванням потреб і побажань ваших фахівців. Якщо Вам потрібна з нами зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м. Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.

GPS трекер GPSM U9 для мопедів і скутерів зображення 14

Смотрите  также: 

Установка GPS трекера GPSM U9 для коммерческого транспорта на Fiat Qubo

Монтаж GPS терминала на автомобиль Volkswagen Caravelle

Установка GPS трекера GPSM U9 на автомобиль Lexus ES 350

Установка GPS маячка GPSM U9 на автомобиль Lincoln MKZ

Дата: 15.10.2020 Просмотров: 5070 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.