Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Картка містянина

Картка містянина

Картка містянина – це сучасний компактний та універсальний носій персональної інформації про власника. Надає змогу мешканцю міста використовувати всі доступні пільги. Запровадження карток містян як цілої системи має широкий перелік переваг як для місцевої влади, так і для його мешканців. Про це буде більш детально розказано далі у тексті.

Картка містянина зображення 1

Картка містянина зображення 2

Переваги використання карток містянина

По-перше, картка містянина дозволяє запровадити ефективний облік жителів, які мають право на пільги при використанні громадського транспорту: маршрутних таксі, тролейбусів, автобусів, трамваїв тощо. Якщо всі пільговики користуватимуться картками, влада міста буде здійснювати точний розрахунок компенсацій за перевезення пільговиків приватним перевізникам. Таким чином влада міста економитиме кошти бюджету, які спрямовувалися для оплати проїзду вигаданих пільговиків приватним перевізником.

По-друге, картки – це ефективний інструмент якості роботи міської влади. Ідентифікуючи містян і організовуючи облік використаних ними послуг, можна контролювати цільове використання коштів міського бюджету. Завдяки цьому муніципальна картка сприяє створенню умов для монетизації пільг. Періодично влада міста може збирати та аналізувати статистичні дані, отримані завдяки карткам, що у подальшому дозволить прогнозувати завантаженість транспорту, попит містян на конкретні потреби.

Муніципальна картка міста

Є уявлення про те, що картка містянина – це те, що відноситься виключно до пенсіонерів  та пільговикам, проте це не зовсім так. Такий носій персональної інформації може мати кожен містянин. Використовувати картку можна не тільки при оплаті проїзду, але й під час обслуговування в магазинах, аптеках тощо.

Картка містянина зображення 3

Після запровадження єдиного електронного квитка, карткою містянина можна оплачувати проїзд у всіх видах громадського транспорту, сплачувати за комунальні послуги, записуватись онлайн до лікаря, тощо.

Читайте також: Автоматизована система оплати проїзду та обліку пасажирів

Яку користь для міста надає Картка містянина?

Муніципальна картка має очевидну користь для міста. Завдяки системі обліку містян, можна удосконалювати систему пасажирських перевезень у межах міста, контролювати якість наданих транспортними компаніями послуг, компенсувати пільги за реальними, а не вигаданими даними. 


Приклад: в Україні транспортних послуг було надано на суму 2 млрд грн. Але близько 20% цієї суми припадає на «тіньові» перевезення. Введення картки містянина дозволить вивести більше 4 млн коштів з «тіні». Як результат: бюджетні кошти будуть використані раціонально і на користь міста й його жителів!

Пристрої для оплати проїзду картою містянина

Для оплаты проезда в автобусах устанавливаются специальные устройства приема оплаты - валидаторы. Примеры указаны ниже:

Валідатор модель LuckyPay:

Картка містянина зображення 4

Валідатор транспорта LuckyPay 2:

Картка містянина зображення 5

Фахівці компанії «GPSM» готові допомогти у виборі оптимального рішення для Вашого міста. Щоб отримати безкоштовну консультацію, зателефонуйте за номером +38 (044) 362 -29-56, +38 (097) 696-84-07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua.

Дата: 22.12.2020 Просмотров: 5052 Комментарии: 0

#Картка містянина #Муніципальна картка міста #Електронний квиток #Електронна пільгова картка #Облік пільговиків

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.