Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
GPSM International - Моніторинг транспорту за кордоном, GPS трекер в роумінгу

GPSM International - Моніторинг транспорту за кордоном, GPS трекер в роумінгу

Більшість наших клієнтів доставляють вантажі не тільки по Україні, але і в інші країни СНД і Європейського союзу. Звичайно, їм цікаво контролювати маршрути, переміщення машини з вантажем або пасажирами, швидкість, витрата палива, стоянки і зупинки по всьому маршруту.

Відомо, що GPS трекери передають дані про пересування автомобіля через SIM-карту мобільного оператора. Якщо машина перебуває в Україні, все просто: трекер використовує для передачі даних мобільний інтернет одного з українських операторів. Але що робити, якщо машина їде за кордоном.

Робота GPS трекерів за кордоном / в роумінгу

Найпростіше рішення - встановити GPS трекер GPSM U9 з стандартної абонплатою 145 грн в місяць. При цьому GPS трекер за кордоном буде визначати місце розташування, переміщення, швидкість, стоянки і зупинки, але не передаватиме дані в онлайні, а буде записувати у внутрішню пам'ять на microSD карту. Після повернення на батьківщину, GPS трекер знайде українську мережу і швидко вивантажить накопичені дані в програмне забезпечення моніторингу і ви отримаєте точний маршрут руху машини за кордоном.

GPSM International - Моніторинг транспорту за кордоном, GPS трекер в роумінгу зображення 1

Цей варіант має дві переваги і один недолік. Плюси в тому, що ви отримуєте всю інформацію про рух автомобіля за кордоном і не платите абонентську плату за тариф в роумінгу навіть якщо машина проїхала тисячі кілометрів за межами України. Зворотною стороною є те, що ви отримаєте дані про пересування автомобіля не в реальному часі, а коли машина повернеться в Україну.

Якщо Вам необхідно контролювати машину з вантажем за кордоном в реальному часі, є два варіанти:

  1. Замовити або перейти на тариф Eurasia (240 грн в місяць), GPS трекер буде продовжувати працювати в режимі онлайн при перетині кордону. Цей варіант підходить для клієнтів, для яких онлайн дорожче грошей, наприклад, під час перевезення небезпечних вантажів або коли перевізник дозволяє своєму клієнтові спостерігати за рухом автомобіля з вантажем по всьому маршруту;
  2. Придбати GPS трекер GPSM Pro, який підтримує дві Sim-карти, в перший слот вставити українську сімку, а в другій слот вставити Sim-карту оператора країни, по якій їздить машина за кордоном. Тоді витрати на передачу даних за кордоном будуть мінімальні і ви побачите автомобілі в реальному часі.

Нижче наведені приклади роботи наших GPS трекерів за кордоном:

1. Онлайн місцеположення. Геолокація транспортного засобу в реальному часі:

GPSM International - Моніторинг транспорту за кордоном, GPS трекер в роумінгу зображення 2

2. Трек. Маршрут пересування транспорту за певний проміжок часу.

Приклад треку по поїздкам:

GPSM International - Моніторинг транспорту за кордоном, GPS трекер в роумінгу зображення 3

Приклад треку по перевищення швидкості:

GPSM International - Моніторинг транспорту за кордоном, GPS трекер в роумінгу зображення 4

3. Звіт поїздкам. У звіті «Поїздки» дані формуються із зазначенням часу і місця початку поїздки, часу і адреси кінцевого положення. Фіксуються дані про тривалість поїздки, пробігу, середньої швидкості, максимальної швидкості.

GPSM International - Моніторинг транспорту за кордоном, GPS трекер в роумінгу зображення 5

4. Звіт по зупинкам. Звіт по зупинкам відрізняється від стоянок транспортного засобу тим, що в цю таблицю виноситься інформація про простоях, тривалість яких становила менше 5 хвилин. Все простої транспортного засобу з тривалістю більше 5 хвилин вважаються «стоянку» і формуються в таблиці «Стоянки».

5. Звіт по стоянках. Звіт по стоянках формується інтуїтивно зрозумілим принципом: таблиця «Стоянки» містить в собі дані про початок стоянки, тривалості простою, часу закінчення простою, також фіксуються дані про місцезнаходження стоянки - вказується адреса.

GPSM International - Моніторинг транспорту за кордоном, GPS трекер в роумінгу зображення 6

6. Звіт по швидкості. Графік перевищення швидкості.

GPSM International - Моніторинг транспорту за кордоном, GPS трекер в роумінгу зображення 7

Консультація

Фахівці компанії «GPSM» готові допомогти у виборі оптимального рішення для Вашого бізнесу. Якщо Вам потрібна зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надіслати запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.

Наш Instagram: https://www.instagram.com/gpsm.ua/

Наш Facebook: https://www.facebook.com/gpsm.ua/

Наш Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCMhwr1tTPfYlXC8LvLKpR9w/

Дата: 17.08.2020 Просмотров: 2775 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.