Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Відповіді на питання: Який вибрати GPS трекер і захистити автомобіль від викрадення

Відповіді на питання: Який вибрати GPS трекер і захистити автомобіль від викрадення

Кожен відповідальний автовласник знає, наскільки важливо захистити свій автомобіль від навали викрадачів. Особливу увагу слід приділити цьому питанню, якщо машину потрібно поставити на ніч не на паркінгу, а у дворі багатоквартирного будинку - зазвичай в цих випадках охорони немає, і потрібно тільки вірити в чудо щоб машина була вранці на тому ж місці. У цій ситуації може допомогти установка сигналізації, але досвідчені зловмисники здатні «зламати» захист і сісти за кермо за лічені хвилини.

Статистика МВС показує, що якщо автомобіль не був знайдений протягом тижня, шанси на його повернення дуже мінімальні: автомобіль розбирають на запчастини або перебивають VIN-код і переоформлюють за іншими документами для продажу. Використання GPS трекерів / маячків підвищує рівень захисту і сприяє швидшому пошуку автомобіля, навіть якщо він вже був викрадений.

Відповіді на питання: Який вибрати GPS трекер і захистити автомобіль від викрадення зображення 1

Сучасні GPS трекери дозволяють не тільки відстежувати місцезнаходження автомобіля і дивитися історію його переміщення. За допомогою спеціальних налаштувань ви можете отримати свого роду «електронний захист від викрадення в смартфоні», яка повідомить про всі зміни в автомобілі:

  • Функція контролю запалювання проконтролює якщо в машині несанкціоновано завели двигун - відправить тривожне повідомлення.
  • Опція геозонірованія відправить повідомлення якщо автомобіль покинув територію (стоянки, магазину, офісу), GPS трекер відправити тривожне повідомлення про це власнику на смартфон. Також, GPS пристрій повідомить Вас у разі евакуації автомобіля, ДТП, удару по кузову.
  • За допомогою функції дистанційного блокування двигуна можна заглушити автомобіль, якщо ви помітили що автомобіль починає їхати без вас.

Як захистити своє авто від викрадення за допомогою GPS трекера?

Наші клієнти задають це хвилююче питання кожен день, ми вирішили відповісти на самі часто задаються по захисту від угону в цій статті:

Питання 1. Як працює GPS трекер?

GPS трекер оснащені модулями GPS і GSM. Пристрій визначає власне розташування по супутниках і через мобільний інтернет відправляє отриману інформацію на сервіс моніторингу GPSM. Дані обробляються, і передаються в мобільний додаток і сайт супутникового моніторингу, в яких Вам створять особистий кабінет, після покупки і монтажу пристрою на автомобіль.

Відповіді на питання: Який вибрати GPS трекер і захистити автомобіль від викрадення зображення 2

В GPS трекер встановлюється звичайна SIM карта. Дальність дії маяка не обмежена, оскільки використовується GSM покриття мобільного оператора. Можна встановити SIM карту будь-якого оператора (Київстар, Vodafone, Lifecell).

Питання 2. Через якому додаток можна відстежувати місцезнаходження машини з трекером?

Local GPSM - це сучасний інструмент GPS моніторингу транспорту і персоналу, призначений для відстеження місця розташування об'єктів, а також контролю їх параметрів і стану. Сервер моніторингу зберігає історію переміщення об'єктів і стан їх параметрів протягом 365 днів. Включає в себе WEB-інтерфейс і мобільні додатки Android і IOS. Вартість абонентської плати згідно тарифів на цій сторінці.

Відповіді на питання: Який вибрати GPS трекер і захистити автомобіль від викрадення зображення 3

Питання 3. Як працює дистанційне блокування двигуна?

Глушіння двигуна проводиться шляхом розриву ланцюга харчування запалювання, або ланцюга харчування бензонасоса за допомогою керуючого реле. Щоб зупинити авто, досить відправити команду з мобільно додатки, GPS трекер почне вимірювати швидкість руху автомобіля і при зниженні швидкості до 5 км на годину, або менш, трекер розриває ланцюг харчування бензонасоса і машина зупиняється.

Питання 4. Як двигун потім розблокується?

Опція блокування і розблокування двигуна активується в мобільному додаток Local GPSM. Для блокування потрібно натиснути кнопку "Заблокувати", для розблокування потрібно натиснути "Розблокувати".

Також, є можливість заблокувати і розблокувати двигун SMS командою. Завести машину неможливо до отримання другої SMS команди, яка скасовує блокування.

Відповіді на питання: Який вибрати GPS трекер і захистити автомобіль від викрадення зображення 4

Питання 5. Чи можна залишити авто на парковці і заблокувати двигун? Тобто використовувати опцію блокування кожен день, так можна?

Так можна. У цьому випадку буде зручно користуватися мобільним додатком Local GPSM.

Питання 6. Що має на увазі під собою опція "Контроль запалювання"?

У мобільному додатку ви будете бачити працює двигун чи ні. За цей параметр відповідає іконка "Ключа". Якщо ключ стає зеленим - двигун включений. Сірим кольором - якщо вимкнений.

Відповіді на питання: Який вибрати GPS трекер і захистити автомобіль від викрадення зображення 5

Питання 7. У програмі моніторингу можна задати зону, при виїзді з якої буде спрацьовувати сигнал?

Так, така функція є. Плюс можна налаштувати щоб при виїзді гезони автоматично блокувався двигун. Сповіщення можна отримувати push-повідомленнями на смартфоні від мобільного додатка, в Telegram, на email або SMS.

Питання 8. Як встановити GPS трекер на авто?

Варіант 1. Зателефонувати за номером +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) і записатися на установку, на домовлений час приїхати в сервіс GPSM за адресою: м Київ, проспект Академіка Корольова, 13б. Наші фахівці зроблять потайливу установку, таким чином, щоб пристрій було складно знайти в автомобілі. Установка займає близько 45 хвилин.

Варіант 2. Установка в вашому місті - 140 СТО по всій Україні. Наші перевірені сервіс-партнери встановлять прилад у своєму місті або населеному пункті.

Варіант 3. Самостійна установка. Наш фахівець вас проконсультує.

Питання 9. У якому місці автомобіля зазвичай встановлюють GPS?

  • під панеллю приладів, торпедою, кришкою блоку запобіжників;
  • в салоні під сидінням, під обшивкою;
  • в багажнику, під капотом, під бампер, під днище кузова.

Відповіді на питання: Який вибрати GPS трекер і захистити автомобіль від викрадення зображення 6

Питання 10. Як часто потрібно заряджати GPS трекер або він працює від акумулятора авто?

GPS трекер підключаються до штатного живлення автомобіля. Пристрій працює від 9 до 36V.

Питання 10. GPS трекер підійде моїй моделі авто?

Наші GPS трекер підійдуть будь-якому транспорту, незалежно від його моделі, року випуску і габаритів: Легкові автомобілі, вантажні машини, маршрутні таксі, автобуси, мікроавтобуси, сільгосптехніка, будівельна спецтехніка, мотоцикли, мопеди.

Питання 11. Якщо мій автомобіль на гарантії?

GPS трекер не впливає на роботу бортових систем, не може бути виявлений за допомогою комп'ютерної діагностики, отже не впливає на гарантію автомобіля.

Портфоліо установок можна подивитися в нашому Instagram та Facebook

Відповіді на питання: Який вибрати GPS трекер і захистити автомобіль від викрадення зображення 7

Консультація

Якщо Вам потрібна зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.Відповіді на питання: Який вибрати GPS трекер і захистити автомобіль від викрадення зображення 8

Дата: 01.10.2020 Просмотров: 3093 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.