Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane

Завдання: Контролювати місцеположення Renault Megane в реальному часі, відстеження історії переміщення автомобіля і функція блокування двигуна.

Обладнання: GPS трекер GPSM U7

Тарифний план: "Pro версія" (включає безлімітний SIM-карту, історія зберігається 365 днів на сервері).

Сервісний центр GPSM: м.Київ, проспект Академіка Корольова, 13б

Для запису на установку звертайтеся за номером: +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram)

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 1

GPS трекер GPSM U7

GPS трекер GPSM U7 є мініатюрний пристрій, яке використовується для визначення точних координат автомобіля в режимі реального часу. GPSM U7 дозволяє контролювати швидкість авто, число стоянок, зупинок, пробіг, геозон зберігати маршрути і історію пересувань. Також, GPSM U7 відправляє повідомлення в разі евакуації автомобіля, ДТП, обриву харчування або глушіння GSM сигналу. Додаткові функції: дистанційне блокування двигуна.

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 2

В GPS трекер встановлюється звичайна SIM карта. Дальність дії маяка не обмежена, оскільки використовується GSM покриття мобільного оператора. Можна встановити SIM карту будь-якого оператора (Київстар, Vodafone, Lifecell).

Установка GPS трекера

На автомобілі Renault Megane трекер був встановлений під капотом біля блоку запобіжників. Пристрій працює від 9 до 36V. Блокування двигуна проводиться шляхом розриву ланцюга живлення запалювання за допомогою керуючого реле. Після монтажних робіт, клієнту надається логін і пароль для входу в особистий кабінет системи моніторингу GPSM.

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 3

Сервіс GPS моніторингу

Local GPSM - це сучасний інструмент GPS моніторингу транспорту і персоналу, призначений для відстеження місця розташування об'єктів, а також контролю їх параметрів і стану. Сервер моніторингу зберігає історію переміщення об'єктів і стан їх параметрів протягом 365 днів. Включає в себе WEB-інтерфейс і мобільні додатки Android і IOS. Вартість абонентської плати згідно тарифів на цій сторінці.Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 4

Основні функції:

  1. Онлайн розташування авто;
  2. Точний пробіг;
  3. Звіти по маршрутам руху, поїздкам, стоянок, зупинок;
  4. Відстеження швидкості;
  5. Контроль запалювання і часу роботи двигуна;
  6. Геозони;
  7. Дистанційне блокування двигуна;
  8. Контроль агресивного водіння;
  9. Повідомлення про евакуацію, ДТП, буксирування;
  10. Звіти доступні в форматах: Word, Excel, інтеграція з 1С.

Об'єкт на карті в реальному часі

На вкладці «Моніторинг» представлені основні функції GPS моніторингу. Тут можна спостерігати за переміщенням об'єкта на карті, адреса знаходження ТЗ в реальному часі, а також кількість палива в баку.

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 5

Мобільний додаток GPSM для iOS та Android

Мобільний додаток Local GPSM надає можливість стеження за транспортом в реальному часі, показує інформацію з датчиків палива (кількість палива в баку, витрата, заправки, сливи), відображає дані про пробіг, поїздках, маршрутах, стоянках. Відправляє повідомлення про події на смартфон. Створення звітів в PDF.

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 6

Дистанційне блокування двигуна

Щоб зупинити авто, досить відправити команду з мобільно додатки, GPS трекер почне вимірювати швидкість руху автомобіля і при зниженні швидкості до 5 км на годину, або менш, трекер розриває ланцюг живлення запалювання і машина зупиняється.

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 7

Опція блокування і розблокування двигуна активується в мобільному додаток Local GPSM. Для блокування потрібно натиснути кнопку "Заблокувати", для розблокування потрібно натиснути "Розблокувати". Також, є можливість заблокувати і розблокувати двигун SMS командою. Завести машину неможливо до отримання другої SMS команди, яка скасовує блокування.

Найпопулярніші звіти:

1. Побудова треку - траєкторія об'єкта на карті. Трек будується по точках і з'єднується відрізками в єдину лінію. На трек можуть бути нанесені маркери, які позначають місця, де відбувалися парковки, заправки та інші події.

Трек по поїздкам:

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 8

Трек за швидкістю:

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 9

Однотонний трек:

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 10

2. Звіт по поїздкам. У звіті «Поїздки» дані формуються із зазначенням часу і місця початку поїздки, часу і адреси кінцевого положення. Фіксуються дані про тривалість поїздки, пробігу, середньої швидкості, максимальної швидкості.

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 11

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 12

3. Звіт по зупинкам. Звіт по зупинкам відрізняється від стоянок транспортного засобу тим, що в цю таблицю виноситься інформація про простоях, тривалість яких становила менше 5 хвилин. Все простої транспортного засобу з тривалістю більше 5 хвилин вважаються «стоянку» і формуються в таблиці «Стоянки».

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 13

4. Звіт по стоянках. Звіт по стоянках формується інтуїтивно зрозумілим принципом: таблиця «Стоянки» містить в собі дані про початок стоянки, тривалості простою, часу закінчення простою, також фіксуються дані про місцезнаходження стоянки - вказується адреса.

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 14

5. Звіт по відвідуванню геозон. Якщо Ви відзначите на карті цікавлять Вас об'єкти або території, то при проїзді через ці виділені області, дані про таку подію, будуть виводитися в таблицю звіту «Відвідування геозон».

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 15

Консультація

Система моніторингу транспортних засобів може бути налаштована під особливості вашої компанії. Наша компанія зможе адаптувати програму моніторингу з урахуванням потреб і побажань ваших фахівців. Якщо Вам потрібна з нами зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м. Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.

Установка GPS трекера з дистанційним блокуванням двигуна на Renault Megane зображення 16

Смотрите  также: 

Установка GPS трекера GPSM U9 для коммерческого транспорта на Fiat Qubo

Монтаж GPS терминала на автомобиль Volkswagen Caravelle

Установка GPS трекера GPSM U9 на автомобиль Lexus ES 350

Установка GPS маячка GPSM U9 на автомобиль Lincoln MKZ

Дата: 13.10.2020 Просмотров: 2627 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.