Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Встановлення електронних табло та систем автоінформування на автобусах

Встановлення електронних табло та систем автоінформування на автобусах

Система автоматичного інформування пасажирів - це система (зовнішні світлодіодні табло, аудіо колонки, монітори і дисплеї) за допомогою яких інформуються пасажири про номер автобуса, поточну та наступну зупинки, місцеположення автобуса на маршруті. Всі ці пристрої управляються бортовим комп'ютером, який визначає місце розташування автобуса по GPS і в автоматичному режимі відтворює аудіовізуальну інформацію.

Встановлення електронних табло та систем автоінформування на автобусах зображення 1

Головним компонентом системи є бортовий комп'ютер. GPSM автоінформатор управляє:

Встановлення електронних табло та систем автоінформування на автобусах зображення 2

  • Всіма графічними табло (внутрішніми і зовнішніми).
  • Моніторами.
  • Аудіосистемою (зовнішніми і салонними динаміками).
  • Мікрофоном водія.

Крім того, бортовий комп'ютер транслює свою позицію GPS і зв'язується з програмним забезпеченням для синхронізації і редагування маршрутів, зупинок, відтвореного контенту.

Мінімальний комплект системи електронних табло

У базовому випадку, система складається з комплекту зовнішніх LED табло:

  1. Переднє табло. Встановлюється над лобовим склом. Найчастіше розмір переднього табло 160 * 16 см або 128 * 16 см. Виводить інформацію про номер маршруту, а також пункти призначення і прибуття (в два рядки), або в один рядок відображає пункт призначення автобуса.Встановлення електронних табло та систем автоінформування на автобусах зображення 3

  2. Бокове табло. Типові габарити 96 * 16 см. Дублює інформацію з переднього табло.
  3. Заднє табло відображає номер маршруту.
    Встановлення електронних табло та систем автоінформування на автобусах зображення 4

Для звукового інформування пасажирів які знаходяться на зупинці, з зовнішніх динаміків системи автоінформування оголошується номер маршруту для людей з вадами зору.Встановлення електронних табло та систем автоінформування на автобусах зображення 5


Табло і звук для салону автобуса

Усередині салону автобуса встановлюються:

  • Табло у вигляді рядка, що біжить, на якому відображається назва поточної зупинки, наступна зупинка. Опціонально: температура в салоні, час.Встановлення електронних табло та систем автоінформування на автобусах зображення 6
  • Кольоровий монітор з на якому графічно відображається автобус на карті, маршрут прямування автобуса, поточна і наступні зупинки. Крім того, може відображатися соціально корисна інформація та матеріали рекламодавців.

Встановлення електронних табло та систем автоінформування на автобусах зображення 7

  • На динаміки салону автобуса озвучуються поточна і наступна зупинки. Також, в проміжках зупинок озвучуються оголошення, інші записані оповіщення: об'яви про оплату проїзду, коронавірус, інше.

Аудіофайли, зупинки, контент, управління системою проводиться за допомогою веб-інтерфейсу або мобільного додатку. Немає необхідності завантажувати окремо на кожен інформатор інформацію. Через пару секунд після додавання інформації на сервер, всі автобуси синхронізуються і оновлюють інформацію.

Встановлення електронних табло та систем автоінформування на автобусах зображення 8


Надсилайте ваш запит і ми зробимо для Вас розрахунок впровадження системи і надамо більше інформації.

Дата: 13.09.2020 Просмотров: 5548 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.