Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
 Система електронної оплати проїзду як сервіс

Система електронної оплати проїзду як сервіс

У всьому світі разраховані на багато користувачів платформи "Програмне-забезпечення-як-послуга" або "SaaS" зробили революцію в різних галузях, надавши провідні рішення ПО для компаній будь-яких розмірів, швидко і економічно ефективно. Тепер ми очікуємо, що програмне забезпечення буде доступно за плату по мірі використання (або в оренду), що воно буде постійно оновлюватися і вдосконалюватися, а також що процес зміни провайдера, в разі якщо ми не задоволені наданими нам послугами, стане простим і гнучким.

Проте, в індустрії збору плати за проїзд (крім онлайн продажу квитків) як і раніше домінують постачальники Автоматизованого Збору Оплати Проїзд (АЗОП), які передбачають персоналізовані проекти реалізовані за індивідуальними замовленнями ( "під ключ"), які компанії використовують протягом багатьох років , а то і цілих десятиліть.

 Система електронної оплати проїзду як сервіс зображення 1

Які ж труднощі пов'язані з системами оплати проїзду створеними "Під ключ"?

Кожній компанії, що  замовила систему необхідно інвестувати багато часу і грошей, так як реалізація проектів за індивідуальними замовленнями передбачає створення системи для замовника з нуля, у відповідності зі строгими вимогами, викладеними в дроворі. Виходить що кожна компанія-замовник купує власне рішення відповідно з індивідуальними специфікаціями, використовуючи індивідуальне програмне забезпечення та обладнання. В результаті виготовлення, експлуатація та обслуговування таких систем багато коштує. Крім того, вони довго впроваджуються, а їх оновлення є дорогим і трудомістким (якщо воно взагалі відбувається).

Однак тепер є НОВИЙ і КРАЩИЙ спосіб, яким органи влади і агентства можуть надавати пасажирам технологію збору плати за проїзд ...

Що таке система електронної оплати проїзду як сервіс?

Система електронної оплати проїзду як сервіс - це новий і кращий спосіб доставки квиткових систем транспортним агентствам, операторам і пасажирам. Замість того, щоб запускати створення проекту "під ключ" і купувати  індивідуальну систему автоматичного збору плати за проїзд, підприємства тепер можуть підписатися на послугу, що надається через платформу оплати проїзду з кількома орендарями. Таке рішення мінімізує витрати, ризики і складність надання останніх інновацій в області оплати проїзду і дозволяє перевізникам зосередитися на тому, що у них виходить краще за все-забезпечити безпечні, надійні і зручні транспортні послуги для пасажирів.

 Система електронної оплати проїзду як сервіс зображення 2

Оренда  систем електронної оплати проїзду дозволяє надзвичайно швидко впроваджувати новітні інновації в дану область і дає транспортним агентствам  розширювати можливості одразу після їх виходу на платформу, минаючи всі складності розробки та обслуговування систем продажу квитків.

Характеристики оплати проїзду як послуги

Підпишіться, працюйте і розвивайтеся: транспортні перевізники можуть просто орендувати платформу оплати проїзду, оскільки вона вже створена, що спрощує покупку, управління і оновлення їх системи збору плати за проїзд. Підприємства можуть використовувати перевірену платформу за кілька тижнів і розширювати можливості в міру розширення послуги.

Платформа для оплати проїзду з кількома орендарями: кожне агентство використовує одну і ту ж платформу, налаштовану по-різному під їхні потреби. Це робить її набагато більш економічніше (витрати амортизуються для всіх клієнтів), а також швидкої у впровадженні та постійному оновленні (одне оновлення доступно всім орендарям з усіма перевагами платформи). Ключовим моментом тут є те, що платформа є мультітенантной.

Модель оплати проїзду як послуги має ряд істотних переваг для міст:

Рентабельність: підприємства можуть знизити загальну вартість збору плати за проїзд, оскільки вартість надання послуги менше, так як всі працюють на одній платформі.

Швидкість: після додавання можливостей до платформи оплати проїзду існуючі клієнти можуть використовувати нові функції після наступного оновлення. Це також означає, що інтеграція нових функцій може виконуватися протягом тижнів, а не років.

Постійні оновлення: на платформу оплати проїзду регулярно доставляються нові оновлення, а це означає, що всі агентства на платформі отримують цікаві нові функції, що дозволяють їм йти в ногу з темпами зміни технологій.

Мобільність як послуга включена. Платформа допомагає включити мобільність як послугу (MaaS) для громадського транспорту через SDK і API, що зв'язують квитки, тарифи і платежі з усіх перевізників з підключеною послугою MaaS. Агентства також можуть розгортати MaaS на основі облікових записів пасажирів через продажу квитків. Це дозволяє пасажирам використовувати обліковий запис із збереженою вартістю або безконтактну банківську карту, що дозволяє підключатися до кількох операторів, при цьому з пасажирів стягується "краща" плата за проїзд після поїздки.

Відкриті інтеграції. Відкрита архітектура, орієнтована на API, означає, що платформа може зв'язуватися з існуючими (або новими) системами. Це допомагає зробити користування системами оплати проїзду простіше і дозволяє платформі підключатися до існуючих або нових послуг по мірі необхідності.

Історія продажів квитків на основі облікового запису: платформа забезпечують останні інновації для перевізників, створюючи можливість продажу квитків на основі облікового запису пасажирів з оплатою через мобільні телефони, смарт-карту або безконтактні банківські картки. Все для максимальної зручністі пасажирів.

Дорожня карта, орієнтована на майбутнє: завдяки дорожній карті з новими функція і можливостями платформний підхід спрощує оплату проїзду і дозволяє звільнити водія від оформлення квитків, і дає зосередитися на забезпеченні безпеки і надійності дорожнього руху.

Збільшення числа пасажирів громадського транспорту

Платформи для оплати проїзду з кількома орендарями, з підключеними продажами квитків на основі облікового запису і забезпечення мобільності як послуги, допомагають збільшити використання громадського транспорту за рахунок підвищення доступності, виявлення і зручності. Ми вважаємо, що це, разом з заощадженими кількістю грошей, які можна буде повернути на роботу транспортних послуг, і більш глибоким аналізом даних, допоможе перевізникам і операторам залучити більше людей до використання громадського транспорту, зменшуючи завантаженість маршрутів і роблячи наші міста більш зручними для життя , роботи і туризму. 


.


Дата: 30.01.2021 Просмотров: 1642 Комментарии: 0

#оплата проїзду #безконтактна оплата проїзду #електронна оплата проїзду #система оплати проїзду #оренда ПО

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.