Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF

Компанія GPSM пропонує будівельним компаніям cистему GPS контролю за витратою палива для автобетонозмішувачів, автомобілів бетономішалок, бетоновозів.

Типові проблеми власників автобетоносмесителей

Автобетоносмеситель - це вантажний автомобіль, оснащений обертовим контейнером для перевезення бетону. Щоб розібратися в проблемі підвищеної витрати палива, слід коротко розглянути принцип роботи автобетономішалки при транспортуванні бетону і як водії використовують різні махінації для розкрадання палива.

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 1

При транспортуванні бетону для обертання бочки використовується додатковий двигун з живленням від основного дизельного бака, що неминуче призводить до значного збільшення витрати палива. Водії часто вимикають додатковий двигун під час руху і включають його знову після прибуття на об'єкт. Таким чином, отримуючи велику різницю між нормою і фактичним витратою палива, не надто дбаючи про якість поставляючого бетону - водії зливають паливо собі в каністри. А також якщо на техніці не встановлено GPS, у водія з'являється спокуса здійснювати підробітку на стороні або на конкурента і все це рахунок грошей вашої компанії.

Система GPSM дозволить контролювати: онлайн розташування техніки, шлях руху, пробіг, простої на холостому ходу, зупинки, перевищення швидкості, відстеження витрати палива, витрата палива на холостому ходу, рівень палива на початку і кінці зміни, заправка та сливи.

Обладнання для GPS контролю за витратою палива на Автобетономішалка складається з:

  • GPS трекера (от 2200 грн, відстежує місце розташування техніки, швидкість, число стоянок, зупинок, пробіг, зберігає маршрути і історію пересувань транспорту)
  • Цифрового датчика рівня палива Pro Sensor (від 2999 грн, високоточний датчик вимірює об'єм і рівень палива в баках транспортних засобів).

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 2

Комплект системи 5500 грн під ключ

GPS моніторинг палива для бетономішалки DAF

На прикладі нашого клієнта розглянемо як відбувається впровадження контролю палива автобетоносмеситель.

Завдання: Організувати контроль місця розташування техніки, витрати палива (заправки, сливи), історію маршрутів пересування.

Обладнання: GPS трекер GPSM Pro + Датчик рівня палива Pro Sensor.

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 3

Процес установки:

Шаг 1 - Установка GPS трекера. В кабину автокрана производится скрытная установка GPS трекера c выносными GPS и GSM антеннами, таким образом, чтобы устройство было сложно найти.

Шаг 2 - Установка датчика уровня топлива. В геометрическом центре топливного бака устанавливается высокоточный датчик уровня топлива Pro Sensor. ДУТ подключается к GPS трекеру, который передаёт данные о топливе в режиме реального времени. Фиксируется сливы топлива как во время остановки, так и во время движения.

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 4

Крок 3. Тарування бака. Це порційний протоку бака паливом від порожнього до повного. Головне завдання тарировки - задати кожному значенню датчика відповідний обсяг палива. Для тарировки ми використовуємо сучасне обладнання з похибкою до 0,005%. Обсяг порції палива вибирається індивідуально для кожного бака в залежності від його форми і характеру перегородок.

Крок 4. Калібрування ДУТ. Процедура калібрування датчика рівня палива після обрізки під висоту бака, коли датчик необхідно "навчити": повністю занурити в паливо і натиснути кнопку "Калібрувати повний", після чого витягти з палива та натиснути кнопку "Калібрувати порожній".

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 5

Датчик рівня палива Pro Sensor

Після монтажних робіт, клієнту надається логін і пароль для входу в особистий кабінет системи моніторингу GPSM.

Програмне забезпечення GPS моніторингу

Local GPSM - це сучасний інструмент GPS моніторингу транспорту і персоналу, призначений для відстеження місця розташування об'єктів, а також контролю їх параметрів і стану. Сервер моніторингу зберігає історію переміщення об'єктів і стан їх параметрів протягом 365 днів. Включає в себе WEB-інтерфейс і мобільні додатки Android і IOS. Вартість абонентської плати згідно тарифів на цій сторінці.

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 6

Основні функції:

  • місцеположення техніки в реальному часі;
  • поточний рівень палива в баку в реальному часі;
  • швидкість руху в реальному часі;
  • контроль перевищення швидкості;
  • маршрути і траєкторії пересувань;
  • звіти по пробігу за обраний інтервал часу;
  • інформація про включення / вимикання запалювання;
  • контроль мотогодин;
  • контроль витрати палива;
  • витрата палива на холостому ходу;
  • рівень палива на початку і кінці зміни;
  • відстеження зливів або недоливів палива;
  • контроль заправок з місцем розташування і часом;
  • звіти по поїздкам, зупинок, простоїв;
  • оповіщення про ДТП, викрадення, буксирування, глушіння GPS / GSM сигналу;
  • експорт звітів в різні формати Word, Excel інтеграція з 1С.

Об'єкт на карті в реальному часі

На вкладці «Моніторинг» представлені основні функції GPS моніторингу. Тут можна спостерігати за переміщенням об'єкта на карті, адреса знаходження ТЗ в реальному часі, а також кількість палива в баку.

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 7

Web-інтерфейс Local GPSM

Мобільний додаток GPSM для iOS та Android

Мобільний додаток Local GPSM надає можливість стеження за транспортом в реальному часі, показує інформацію з датчиків палива (кількість палива в баку, витрата, заправки, сливи), відображає дані про пробіг, поїздках, маршрутах, стоянках. Відправляє повідомлення про події на смартфон. Створення звітів в PDF.

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 8

Мобільний додаток Local GPSM

Найпопулярніші звіти:

1. Побудова треку - траєкторія об'єкта на карті. Трек будується по точках і з'єднується відрізками в єдину лінію. На трек можуть бути нанесені маркери, які позначають місця, де відбувалися парковки, заправки та інші події.

Трек по поїздкам:

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 9

Трек одним кольором:

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 10

2. Звіт по поїздкам. У звіті «Поїздки» дані формуються із зазначенням часу і місця початку поїздки, часу і адреси кінцевого положення. Фіксуються дані про тривалість поїздки, пробігу, середньої швидкості, максимальної швидкості.

Звіт по кілометражу:

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 11

Звіт за кількістю поїздок:

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 12

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 13

3. Звіт по зупинкам. Звіт по зупинкам відрізняється від стоянок транспортного засобу тим, що в цю таблицю виноситься інформація про простоях, тривалість яких становила менше 5 хвилин. Все простої транспортного засобу з тривалістю більше 5 хвилин вважаються «стоянку» і формуються в таблиці «Стоянки».

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 14

4. Звіт по стоянках. Звіт по стоянках формується інтуїтивно зрозумілим принципом: таблиця «Стоянки» містить в собі дані про початок стоянки, тривалості простою, часу закінчення простою, також фіксуються дані про місцезнаходження стоянки - вказується адреса.

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 15

5. Звіт по заправках. Даний звіт дозволяє дізнатися, де і коли була проведена заправка об'єкта.

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 16

6. Звіт по витраті палива. Звіт по витраті палива формується виходячи з норм витрати палива і розраховується виходячи з даних кілометражу. Також, формується звіт за даними високоточного датчика рівня палива, штатного датчика, витратоміра палива або інших вимірювальних приладів.

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 17

Графік зміни рівня палива:

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 18

Графік роботи двигуна (Мотогодини):

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 19

7. Звіт по відвідуванню геозон. Якщо Ви відзначите на карті цікавлять Вас об'єкти або території, то при проїзді через ці виділені області, дані про таку подію, будуть виводитися в таблицю звіту «Відвідування геозон».

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 20

Консультація

Система моніторингу транспортних засобів може бути налаштована під особливості вашої компанії. Наша компанія зможе адаптувати програму моніторингу з урахуванням потреб і побажань ваших фахівців. Якщо Вам потрібна з нами зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.

Система GPS контролю за витратою палива на автобетоносмеситель DAF зображення 21

Дата: 20.10.2020 Просмотров: 2010 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.