Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Система GPS з двома датчиками рівня палива. Кейс: Установка на Scania

Система GPS з двома датчиками рівня палива. Кейс: Установка на Scania

Сьогодні ні одна сучасна логістична компанія не може обійтися без системи GPS моніторингу транспорту. Даний інструмент допоможе скоротити витрати на паливо, а також зменшити витрати на амортизацію автомобілів і найважливіше - підвищить ефективність і прибуток підприємства!

Для простих завдань досить встановити GPS трекер без додаткових датчиків. Його функціонал дозволяє отримати поточне місце розташування, маршрут, пробіг, стоянки, зупинки і швидкість руху, завдяки оцінці стилю водіння система виявить найбільш жвавих і безтурботних водіїв.

На вантажних автомобілях, спецтехніки необхідно встановити GPS моніторинг з датчиком рівня палива, за допомогою даного устаткування можна відстежувати обсяг заправленого палива, витрата і виявляти сливи палива. При необхідності можна зчитувати CAN або OBD шину - отримувати детальну інформацію про автомобіль з бортового комп'ютера (Обсяг палива, витрата, обороти і температура двигуна, інформація про проходження ТО).

Система GPS моніторингу для вантажних автомобілів складається з:

✔️ GPS трекера (від 1565 грн, відстежує місце розташування, вважає мотогодини, має функцію дистанційного блокування двигуна)

✔️ Цифрового датчика рівня палива Pro Sensor (від 2999 грн, високоточний датчик вимірює об'єм і рівень палива в баках транспортних засобів).

✔️ Датчика витрати палива (Однокамерний від 6430 грн, Двокамерний від 8899 грн. Ціна залежить від типу паливної системи і потужності двигуна. Перевага - це найточніший спосіб обліку витрати палива на техніці, яка переважно працює на одному місці.)

✔️ Онлайн відеомоніторингу (Ціна залежить від кількості камер, від 11 000 грн до 27 000 грн)

* Також, ви можете самостійно скористатися конструктором вибору GPS обладнання.

Система GPS з двома датчиками рівня палива. Кейс: Установка на Scania зображення 1

Досвід впровадження

До нас звернувся клієнт з проблемою підвищеної витрати палива. Автопарк компанії налічує 25 сідельних тягачів SCANIA, підприємство займається логістикою ISO-контейнерів з Одеського морського торгового порту. Було прийнято рішення встановити GPS трекер і датчики рівня палива на всі автомобілі.

На кожен автомобіль наші сервіс-інженери витратили 2 години часу. До переліку робіт відноситься:

  • Установка GPS трекера в кабіну.
  • Калібрування датчиків рівня палива Pro Sensor.
  • Установка датчиків рівня палива.
  • Таріровка баків.

Через 2 тижні після впровадження системи GPSM було оштрафовано 7 водіїв, які не доливають диз.паливо в розмірі 20 літрів при кожній заправці. Також, було виявлено що на більшості авто був заявлений підвищена витрата. Система GPSM окупилася за два місяці, було зекономлено близько 80 тисяч грн. Розрахувати повернення інвестицій можна на цій сторінці.Система GPS з двома датчиками рівня палива. Кейс: Установка на Scania зображення 2

Система GPS з двома датчиками рівня палива. Кейс: Установка на Scania зображення 3

Які функції ви отримаєте після впровадження GPSM:

  • захист від викрадення
  • відстеження розташування транспорту в реальному часі (похибка до 2,5 метрів)
  • моніторинг швидкості руху транспортних засобів
  • маршрут і траєкторія пересування
  • пробіг за пройдений період
  • інформація про включення / вимикання запалювання;
  • контроль мотогодин
  • контроль витрати палива
  • відстеження зливів або недоливів палива;
  • контроль заправок
  • поточний рівень палива в баку
  • звіти по поїздкам, зупинок, простоїв;
  • дистанційне блокування двигуна (Глушіння двигуна проводиться шляхом розриву ланцюга харчування запалювання, або ланцюга харчування бензонасоса за допомогою керуючого реле. Щоб зупинити авто, достатньо відправити SMS команду з певного номера телефону, трекер починає вимірювати швидкість руху автомобіля. При зниженні швидкості до 5 км на годину , або менш, GPS трекер розриває ланцюг харчування бензонасоса і машина зупиняється. Завести машину неможливо до отримання другої команди, яка скасовує блокування)
  • оповіщення про ДТП, викрадення, буксирування, глушіння GPS / GSM сигналу
  • експорт в різні формати Word, Excel інтеграція з 1С

Програмне забезпечення

Local GPSM - це сучасний інструмент GPS моніторингу транспорту і персоналу, призначений для відстеження місця розташування об'єктів, а також контролю їх параметрів і стану. Включає в себе WEB-інтерфейс і мобільні додатки Android і IOS. Вартість абонентської плати згідно тарифів на цій сторінці.Система GPS з двома датчиками рівня палива. Кейс: Установка на Scania зображення 4


Основні звіти:

1. Звіт по поїздкам. У звіті «Поїздки» дані формуються із зазначенням часу і місця початку поїздки, часу і адреси кінцевого положення. Фіксуються дані про тривалість поїздки, пробігу, середньої швидкості, максимальної швидкості.Система GPS з двома датчиками рівня палива. Кейс: Установка на Scania зображення 5


2. Звіт по зупинкам. Звіт по зупинкам відрізняється від стоянок транспортного засобу тим, що в цю таблицю виноситься інформація про простоях, тривалість яких становила менше 5 хвилин. Все простої транспортного засобу з тривалістю більше 5 хвилин вважаються «стоянку» і формуються в таблиці «Стоянки».
Система GPS з двома датчиками рівня палива. Кейс: Установка на Scania зображення 6
3. Звіт по стоянках. Звіт по стоянках формується інтуїтивно зрозумілим принципом: таблиця «Стоянки» містить в собі дані про початок стоянки, тривалості простою, часу закінчення простою, також фіксуються дані про місцезнаходження стоянки - вказується адреса.
Система GPS з двома датчиками рівня палива. Кейс: Установка на Scania зображення 7
4. Звіт по витраті палива. Звіт по витраті палива формується виходячи з норм витрати палива і розраховується виходячи з даних кілометражу. Також, формується звіт за даними високоточного датчика рівня палива, штатного датчика, витратоміра палива або інших вимірювальних приладів.
Система GPS з двома датчиками рівня палива. Кейс: Установка на Scania зображення 8
5. Звіт по відвідуванню геозон. Якщо Ви відзначите на карті цікавлять Вас об'єкти або території, то при проїзді через ці виділені області, дані про таку подію, будуть виводитися в таблицю звіту «Відвідування геозон».

Консультація


Фахівці компанії «GPSM» готові допомогти у виборі оптимального рішення для Вашого бізнесу. Щоб замовити установку «під ключ», зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надіслати запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.

Система GPS з двома датчиками рівня палива. Кейс: Установка на Scania зображення 9

Наш штат співробітників представлений справжніми професіоналами з великим досвідом роботи. Нам вдалося успішно впровадити комплексну систему моніторингу на таких транспортних засобах як вантажні автомобілі, громадських транспорт, сільськогосподарська, будівельна, дорожня техніка та інші.

Наш Instagram: https://www.instagram.com/gpsm.ua/

Наш Facebook: https://www.facebook.com/gpsm.ua/

Наш Youtube: https://www.youtube.com/gpsm.ua/

Дата: 31.03.2020 Просмотров: 4704 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.