Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
GPS відстеження вантажоперевезень

GPS відстеження вантажоперевезень

Головне завдання вантажоперевізників - доставити вантаж до пункту призначення в цілості й схоронності і при цьому обов'язково в термін.

В епоху передових технологій відкривається маса можливостей для компаній з будь-якої галузі. Однією з таких можливостей для транспортних компаній є система GPS відстеження вантажоперевезень.

Моніторинг вантажного транспорту забезпечує збереження вантажу. Ви завжди знаєте, де і в якому стані знаходиться ваш вантаж.

GPS стеження для вантажоперевізників

Система GPS контролю автотранспорту дозволяє не тільки стежити за перевезенням вантажів, а й відстежувати такі параметри, як поточний пробіг по одометрі, обороти двигуна, навантаження на двигун і температуру охолоджуючої рідини. У той же час показники пробігу GPS можна порівняти з показниками водія, щоб переконатися в чесності співробітників.

GPS відстеження вантажоперевезень зображення 1

Контроль витрати палива для транспортних компаній

Можливість відстежувати витрата палива за даними бортового комп'ютера (за допомогою GPS трекера і CAN зчитувача підключеного до CAN шині автомобіля. Також, можна контролювати паливо, за допомогою спеціалізованих датчиків рівня палива (встановлюються в геометричному центрі бака) або витратомірів (встановлюються на паливну магістраль).

GPS відстеження вантажоперевезень зображення 2

Після установки устаткування можна не турбуватися про простоях транспортних засобів, тому що ви завжди можете контролювати робочий процес в реальному часі.GPS відстеження вантажоперевезень зображення 3

Датчики температури і відкриття дверей

Моніторинг транспорту дає можливість бути впевненим у збереженні вантажу. Завдяки датчикам відкриття вантажного відсіку вантаж буде доставлений в цілості й схоронності. Для продуктів, які потребують особливого температурного режиму, створені спеціальні датчики температури, які стежать за температурним режимом транспортування і в разі порушення температурного режиму ви миттєво будете проінформовані про це.

Крім того, за допомогою програмного забезпечення Local GPSM ви можете створювати автоматичні звіти.

Витрати на впровадження системи GPS моніторингу транспортних засобів окупаються за кілька місяців, при цьому моніторинг перевезення вантажів підвищує ефективність автопарку, допомагає оптимізувати робочий процес, економить час співробітників і мінімізує витрати компанії.

Моніторинг і контроль вантажоперевезень - важлива складова контролю і безпеки для кожної логістичної компанії!

Консультація

Крім того, система моніторингу транспортних засобів може бути налаштована під особливості вашої компанії. Наша компанія зможе адаптувати програму моніторингу з урахуванням потреб і побажань ваших фахівців. Якщо Вам потрібна з нами зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.

GPS відстеження вантажоперевезень зображення 4

Наш Instagram: https://www.instagram.com/gpsm.ua/

Наш Facebook: https://www.facebook.com/gpsm.ua/

Наш Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCMhwr1tTPfYlXC8LvLKpR9w/

Дата: 25.08.2020 Просмотров: 3601 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.