Ми працюємо та проводимо монтаж GPS трекерів!
Графік роботи: з 09:00 до 18:00
20% від замовлень перераховуємо на допомогу ЗСУ
Система GPS контролю комерційних автомобілів

Система GPS контролю комерційних автомобілів

Система GPS моніторингу для комерційного транспорту має безліч способів спростити управління, стеження і скоротити витрати на паливо та амортизацію автомобілів компанії. На авто встановлюється GPS трекер з системою програмного забезпечення Local GPSM, відомим широкими технічними можливостями і простотою у використанні. Також використовуються датчики, наприклад - блокування двигуна, рівня і витрати палива, датчика наявності пасажирів в салоні, тривожна кнопка, мікрофон та інші.

GPS система контролю за транспортом

Моніторинг руху автомобіля дозволяє контролювати не тільки місце розташування автомобіля, але і зупинки, час перебування на них, відхилення від заданого маршруту, пробіг автомобіля, швидкість переміщення.

Система GPS контролю комерційних автомобілів зображення 1

Завдяки модулю контролю агресивного водіння можна легко визначити стиль їзди водія, що запобігає можливість штрафів або транспортних пригод. Ви зможете контролювати температуру двигуна, що дозволяє вчасно помітити перегрів двигуна і налаштувати режим керуванням автомобіля.


Система GPS контролю комерційних автомобілів зображення 2

Для тих, хто стикався з проблемами зливу палива, пропонується послуга контролює кількість пального в баку в будь-який час. Також можна формувати звіти витрати палива на певну відстань руху транспортного засобу, або витрата палива в певний момент.


Контролювати роботу підлеглих допоможуть системи звітності графіків змін за будь-який проміжок часу, а також початок і закінчення робочого дня. Перевагою є те, що можна одночасно здійснювати моніторинг декількох транспортних засобів та отримувати звіти окремо або за кілька відразу.

Кілька видів звітності для легкового транспорту:

  • звіти по водіях - персональні і групові, дозволяють контролювати місцезнаходження водіїв;
  • звіти по відвідуванню і покиданні встановлених геозон;
  • звіти відвіданих вулиць, поїздок, маршрутів, а також стоянок і зупинок;
  • звіт про перевищення швидкості, мотогодин, витраті палива понад норму, графік оборотів двигуна;
  • звіт по системі дбайливе водіння.

Програмне забезпечення

Local GPSM - це сучасний інструмент GPS моніторингу транспорту і персоналу, призначений для відстеження місця розташування об'єктів, а також контролю їх параметрів і стану. Включає в себе WEB-інтерфейс і мобільні додатки Android і IOS. Вартість абонентської плати згідно тарифів на цій сторінці.


Система GPS контролю комерційних автомобілів зображення 3

Найпопулярніші звіти:

1. Побудова треку - траєкторія об'єкта на карті. Трек будується по точках і з'єднується відрізками в єдину лінію. На трек можуть бути нанесені маркери, які позначають місця, де відбувалися парковки, заправки та інші події.

Система GPS контролю комерційних автомобілів зображення 4

2. Звіт по поїздкам. У звіті «Поїздки» дані формуються із зазначенням часу і місця початку поїздки, часу і адреси кінцевого положення. Фіксуються дані про тривалість поїздки, пробігу, середньої швидкості, максимальної швидкості.

Система GPS контролю комерційних автомобілів зображення 5

3. Звіт по зупинкам. Звіт по зупинкам відрізняється від стоянок транспортного засобу тим, що в цю таблицю виноситься інформація про простоях, тривалість яких становила менше 5 хвилин. Все простої транспортного засобу з тривалістю більше 5 хвилин вважаються «стоянку» і формуються в таблиці «Стоянки».

Система GPS контролю комерційних автомобілів зображення 6

4. Звіт по стоянках. Звіт по стоянках формується інтуїтивно зрозумілим принципом: таблиця «Стоянки» містить в собі дані про початок стоянки, тривалості простою, часу закінчення простою, також фіксуються дані про місцезнаходження стоянки - вказується адреса.

Система GPS контролю комерційних автомобілів зображення 7

5. Звіт по заправках. Даний звіт дозволяє дізнатися, де і коли була проведена заправка об'єкта.

Система GPS контролю комерційних автомобілів зображення 8

6. Звіт по витраті палива. Звіт по витраті палива формується виходячи з норм витрати палива і розраховується виходячи з даних кілометражу. Також, формується звіт за даними високоточного датчика рівня палива, штатного датчика, витратоміра палива або інших вимірювальних приладів.

Система GPS контролю комерційних автомобілів зображення 9

Графік витрати палива:

Система GPS контролю комерційних автомобілів зображення 10

Робота двигуна і запалювання:

Система GPS контролю комерційних автомобілів зображення 11

Консультація

Система моніторингу транспортних засобів може бути налаштована під особливості вашої компанії. Ми адаптуємо програму моніторингу з урахуванням ваших потреб і побажань. Якщо Вам потрібна зателефонуйте за телефонами: +38 (044) 62 29 56, +38 (097) 696 84 07 (Viber, Telegram) або надішліть запит на пошту info@gpsm.ua. Ми оперативно Вам зателефонуємо і надішлемо лист з комерційною пропозицією. Також, можете приїхати до нас в офіс на безкоштовну консультацію за адресою: м Київ, проспект Академіка Корольова, 13б.

Наш Instagram: https://www.instagram.com/gpsm.ua/

Наш Facebook: https://www.facebook.com/gpsm.ua/

Наш Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCMhwr1tTPfYlXC8LvLKpR9w/

Дата: 28.08.2020 Просмотров: 2597 Комментарии: 0

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Желаете внедрить систему?

Составьте свою систему из необходимых датчиков. Калькуялтор покажет цену с установкой, нажмите ссылку “Калькулятор стоимости”. Если желаете узнать больше о составных датчиках, нажмите “Составные части” и вы перейдете в раздел “Магазин”.